alt

9. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ASTRİT KURTİ (sağda) 19-21 Ekim 2016 tarihlerinde Ukrayna'nın Lviv kentinde  düzenlenen Tour Expo 2016 fuarına  katılarak, sahibi olduğu  İn Tours Albania adlı şirketini  tanıtmak amacıyla stant kurdu. 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk'tan  katılan ASTRİT KURTİ, turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren "İnTour" şirketinin sahibidir. Ticaret Odası Üyesidir.

Ukrayna'nın batı ucundaki Lviv şehrinde Palace of Sport Spartak'da bu yıl 17. kez düzenlenen ve onur konuğu ülke olarak Katar'ın belirlendiği  Tour Expo 2016   hakkında ayrıntılı  bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

9. TKG üyesi ASTRİT KURTİ'nin Lviv Turizm Fuarına ait farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır.  

Ukrayna’nın en batısında yer alan ve Ukrayna’nın aynası olarak tabir edilen Lviv kentinde her yıl Turizm Fuarı düzenlenmektedir. Özellikle kış turizminin tanıtıldığı bu fuara turizm, otelcilik, sağlık turizmi, spa vb konularda faaliyet gösteren firmalar iştirak etmektedir.

Lviv Turizm fuarında Türkiye’nin sağlık turizmi tanıtımına yoğun ilgi oldu. Halen Ukrayna’dan yılda 200 bine yakın kişi yurtdışına tedavi olmak için gitmektedir.

alt

11. Türkçe Konuşan Girimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA (ortada) ve ağabeyi UMUT OZA (solda) 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul'da düzenelenen Bayim Olur musun?  fuarına  katılrak,  Oza Coffe Hosue konsepti ile iş yapmak isteyen yatırımcı adaylarıına tanıtım yaptı.

Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yönetici olan AKAN  OZA ve UMUT OZA kardeşler bir süre önce KKTC'e ve Ankara'da  açmış oldukları Oza Coffe Hosue markasının bir zincir haline gelmesi için katıldıklara  fuarda  yatırımcı adayları ile  yoğun iş görüşmeleri yaptı. 

Medyafors Fuarcılık organizasyonu ile, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 14. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi 5-6-7’nci salonlarda düzenlendi.

Fuarın açılış haberine ulaşmak için İhlas Haber Ajansına ait bu linki tıklamak yeterli olacaktır 

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

Markaların bayilik/ franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı her türlü bilgiye  bayimolurmusun.com.tr  web sitesindne ulaşaılmaktadır.

Fuara Gıda, Restoran, Bilişim, Mağazacılık, Tekstil, Hazır Giyim, Emlak, Eğitim, Takı Aksesuar, Mobilya, Hizmet, Kozmetik, Oto Bakım, Oyuncak, Züccaciye sekötrlerinde faaliyet gösteren ve büyümek isteyen  firmalar katılarak, yeni iş kurmak isteyen  yatırırmcılarla görüştü ve  yeni bağlantılar  yaptı.

 

Girişim Haber'de yayınlanan ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.