alt

8. TKG programına Afganistan'dan katılan FERİDUN İLHAM (solda) ailevi nedenlerle Ankara'da bulunduğu sırada, 11 Ekim 2016 Salı günü TOBB'u da ziyaret etti. 

 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 8 Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan FERİDUN İLHAM -FARİDUN İLHAM AMANULLAH (sağda),  Afganistan Cmhurbaşkanı  Yardımcısı  Dostum'un  Özel Kalem Müdürlüğünde yönetici  olarak görev yapmaktadr.

Üniversite öğrenimini Türkiye'de  Afyon Kocatepe Üniversitesinde yapan  8. TKG üyesi FERİDUN İLHAM  Ayna TV kanalının ortağıdır. 

alt

10-12 Ekim 2016 tarihlerinde kayınpederinin sağlık sorunları nedeniyle Ankara'da bulunan FERİDUN İLHAM (sağda) İstanbul'a dönmeden önce eşi ile birlikte TOBB'u ziyaret etti. 

alt

8. TKG programı katılımcısı FERİDUN İLHAM (sağda), Afganistan'da can güvenliği tehlikesi bulunması nedeniyle bir süre önce İstanbul Beylikdüzü semtinde  ev kiralayarak, eşi ve çocuklarının İstanbul'da yerleşmelerini sağlamıştır.

alt

8. TKG üyesi değerli arkadaşımız FERİDUN İLHAM'ın(ortada) Cumhurbaşkanı I.Yardımcısı RAŞİT DOSTUM'un  Özel Kalem Müdür Yardımcısı olarak göreve başlaması  TKG web sayfasında haber olarak yayınlanmıştır. Söz konusu habere ulaşmak için lütfen bu linki tıklayınız.