18. TKG programı heyet başkanı Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (soldan 2.) TOBB Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (sağ başta) ile 13 Ekim 2016 Perşembe günü  EURCHAMBRES Avrupa Şirketler Meclisi toplantısı  sırasında Brüksel'de görüştü.

EURCHAMBRES tarafından iki yılda bir düzenlenen Avrupa Şirketler Meclisi toplantısında Avrupa İş Dünyası, Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu’nda taleplerini AB kurumlarına iletti.

TOBB web sayfasında yayınlanan Avrupa Şirketler Meclisi haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

TOB tarafından Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programında  heyet başkanlığı görevini üstlenen SALİH TAŞDİREK (solda), Almanya delegesi olarak katıldığı Avrupa Şirketler Meclisi toplantısında söz alarak, işletmelerin karşılaştıkları sorunlara değindi.

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK  (arka sırada, sağda) 14 Ekim 2016 Cuma günü TOBB  Başkanı M .RİFAT HİSARCIKLIOĞLU başkanlığında  Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen Türk kadın girişimcilerin katılımıyla TOBB'un Brüksel temsilciiğinde  gerçekleşen TOBB Avrupa Kadın Girişimciler Ağı” tanışma toplantısına da katıldı.

TOBB Avrupa Kadın Girişimciler Ağı toplantısı hakkında ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğrafların yeraldığı TOBB web sayfasında yayınlanan  habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

18. TKG programı heyet başkanı  SALİH TAŞDİREK  Almanya'da, akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde   (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır. Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.