alt

13. TKG programına Almanya'dan katılan Dr. OSMAN SİRKECi  (sağda) 11 Ekim 2016 Salı günü,  TOBB  Genç Girişimciler Kurulu tarafından Trabzon'da düzenlenen "Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum Anadolu"  buluşmasında TOBB başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ile görüştü.  

Girişimci adaylarını Türkiye’nin önde gelen iş insanlarıyla buluşturan Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum Anadolu’nun ikincisi Trabzon Ticaret Odası ve Trabzon Ticaret Borsası ev sahipliğinde Trabzon Ramada Plaza Hotel'de  gerçekleştirildi.​

G3 Forum Trabzon’da, Karadenizli girişimciler ve girişimci adayları, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve yemeksepeti.com CEO’su Nevzat Aydın’ın da aralarında bulunduğu Türkiye’nin önde gelen girişimcileri ile bir araya geldi.

 

G3 Forumu hakkında TOBB web sayfasında yayınlanan farklı fotoğraflara ve ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

 

alt

Girişimcilik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla tüm dünyada 160’ı aşkın ülke ile eş zamanlı kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, TOBB Kadın ve Genç Girişimci Kurulları tarafından 2011 yılından bu yana her yıl Kasım ayında İstanbul’da Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum gerçekleştiriyor.

 

G3 Forum’un, 2015 yılından itibaren Anadolu kentlerinde de düzenlenmesinin kararlaştırılmasının ardından ilk etkinlik Kayseri’de yapıldı. 

alt

Giresun Üniversitesi Yüksek Lisans ve Lisans öğrencileri  Dr. OSMAN SİRKECİ  (sağda) önderliğinde G3 forumuna katıldı. Giresun ekibi, BARSOFT Yazılım Şirketinin standını ziyaret eden TOBB Başkanına  fındık diyarında "Teknoloi Üssü Silikon Yaylası" kurma sözü verdİ. 

Geleceğin Gücü Girişim G3 Forumuna ait farklı fotoğraflara OSMAN SİRKECİ'nin facebook sayfasına ait olan bu linkten ulaşmak mümkündür.

Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forumu hakkında Hürriyet Gazetesinde yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Giresun Üniversitesi'nde  AR-GE Koordinatörü  olarak görev yapan 13. TKG üyesi   Yrd. Doç. Dr. OSMAN SİRKECİ,  Giresun ve ilçelerinde kamu kurumları, sektör temsilcileri ve STK'lar ile brilikte üniversite sanayi işbirliğini gelişterecek yeni projeler hazırlamaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırkan özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır.  

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ'nin  akademi  ve sanayi işbirliği konusunda yaptığı çalışmalara ilşkin Yeni Giresun Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.