alt

18. TKG programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV (solda), İzmir yakınlarında  Şirince yolu üzerinde fidan üretimi yapan  Efes Tarım şirketi ile işbirliği yaparak, Özbekistan pazarına sunmak üzere  meyve ağacı fidanı yetiştirmektedir.  

İzmir'in Selçuk ilçesinin Şirince köyü yakınlarında fidan üretimi yapan meyvecilik sektörünün uzman kuruluşu Efes Tarım şirketinin  fidan yetiştirme konusundaki faaliyetleri konusunda Sekiz Eylül internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

alt

Efes Tarım ve Fidancılık şirketinin sahibi İRFAN MUZAFFER AY (sağda) ile birlikte fidanları inceleyen MANSUR RAHİMOV (solda),  iş ortakları ile birlikte yakın gelecekte Özbekistan'da da fidan üretimi başlatmayı planlamaktadır.

18. TKG üyesi MANSUR RAHİMOV'un İzmir Bayraklı yakınlarında  yetiştirdiği  meyve fidanlarının bakımı ve kontrol edilmesi çalışmalarına ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait olan bu linki tıklayarak  ulaşamak mümkündür. 

alt

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihlerinder Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girşiimciler programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.