alt

KKTC'den 19. TKG üyesi  NECDET ERGÜN (sağda)  29 Eylül 2016  Perşembe günü Genç TV'de  öğleden sonra kuşağında  Aysu Basri Akter'in (solda) programına katılarak, KKTC ekonomisindeki  çözüm önerilerini ve çözümsüzlük  koşullarını değerlendirdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 19. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan  NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Bu kapsamda Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

alt

19. TKG üyesi NECDET ERGÜN (sağda) 13 Ekim 2016 Perşembe günü  BRT televizyonunda yayınlanan Ekonomi Gündemi programında  Vargin Vare ile birlikte ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. 

alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (ortada) 17 Ekim 2016 Pazartesi gününden  itibaren internet üzerinden yayın hayatına başlayan Havadis TV ve Radyo Havadis'te pazartesi günleri   öğle saatlerinde canlı olarak yayınlanacak olan  ilk "Sıradışı" programında samimi yorumları ile izleyicilerin beğenisini kazandı.   

Sıradışı programının videosuna bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER   AKANDERE konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır. 

alt

14. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA (sağda) 18 Ekim 2016 Salı günü  Kıbrıs TV kanalıjndfa  Sevilay Sadikoglu ve Aliye Özenci ' nin hazırlayıp sunduğı "Aralık Kapı" programına konuk oldu.

ALİ ÇALUDA'nın Aralık Kapı programındaki söyleşisinin videosuna bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Kıbrıs Gazetesinde yayınlanan habere  bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temslcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA katkı maddesi kullanmadan ÖZMELİN markalı limonata ve meyve suyu üretimi ve ticareti yapan Çaluda Gıda Sanayinde üst düzey yöneticidir. Genç İşadamları Derneği üyesidir.

alt

11. TKG üyesi  AKAN OZA (solda)  20 Ekim 2016 Perşembe günü Kıbrıs Genç TV kanalında Atıl AYAZ tarafında suınulan "Ekonomi Kıbrıs" programında gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. 

TV programına ilişkin farklı fotoğraflara AKAN OZA'nın facebook sayfasına ait bu linkten  ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odaalr ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programın KKTC temsilcisi olarak  katılan  AKAN OZA aile şirketi  Oza Kahve'de yönetici olarak görev yapmaktadır. 

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA'nın ağabeyi ve aile şirketi Oza Kahve'nin  genel direktörü  UMUT OZA  (ortada)  Ekonomi Kıbrıs Prestige Dergisi ile bir söyleşi yaptı. 

Oza kahve  faebook sayfasında  yayınlanan röportaj fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Oza Kahve'nin Genel Müdürü UMUT OZA'nın Ankara'da şirket kurması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Ayrıntılı bilgilere  bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

New Cyprus Magazine 23 Ekim 2016 tarihli sayısında 9. TKG Üyesi NİYAL ÖZTÜRK'ün  kendi adını taşıyan  müzik grubu ile  her cuma akşamı Girne'de Ego Bar'da  sahne aldığını haber yaptı.  

alt

Haberin ayrıntılarına ve fotoğraflara  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

9. TKG programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK, müzik çalışmalarını profesyonel olarak sürdürmektedir.  Kendi adını taşıyan müzik grubu ile düzenli olarak sahneye çıkmakta, çeşitli festivallere katılmakta  ve etkinlikerde konserler vermektedir.

NİYAL ÖZTÜRK'ün müzik videosuna ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbulillerinde düzenlenen.  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK,  Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir. 

9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK'ün müzik çalışmaları konusunda TKG web sayfamızda yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.