alt

17. TKG programına Karadağ'dan katılan MİRELA PALAMAR (sağda)  T.C. Podgoritsa Büyükelçiliği tarafından üniversite  eğitimlerini Türkiye'de yapan gençleri kutlamak amacıyla 6 Ekim 2016 Perşembe günü  düzenlenen  tanışma-kutlama  davetinde sunuculuk görevini üstlendi. 

Yunus Eme Enstitüsü tarafından yayınlanan tören fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

06.10.2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Podgoritsa Büyükelçisi SERHAT GALİP (ortada) , Türkiye Bursları ile eğitimlerini Türkiye'de tamamlayan ve bu yıl eğitimlerine başlayacak olan yeni bursiyer öğrencilerin onuruna   tanışma-kutlama  resepsiyonu verdi.

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve  İstanbul illerinde düzenlenen  17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Karadağ temsilcisi olarak katılan  MİRELA PALAMAR Türkiye'nin Karadağ'ın başkenti Podgorica'daki Büyüklelçiliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır. 

alt

19. TKG programına KKTC'den katlan  NECDET ERGÜN  (solda)  İş Kadınları Derneği tarafından  Girne Merit Royal Otel'de  "Hayalleriniz Sizinle Sınırlı" adıyla düzenlenen  panelde "Ülke ve Bölge Ekonomisi Fotoğrafı"   başlıklı bir sunum yaparak, güncel ekonomikk verilerin  analizini yaptı ve değerlendirmelerini paylaştı. 

19. TKG üyesi NECDET ERGÜN   3. kez katıldığı İş Kadınları Derneği etkinliğinin ardınan 3 Ekim 2016 Pazartesi günü Havadis Kıbrıs Gazetesinde yayınlanan makalesinde "İş kadınlarımıza  ODALARDA daha fazla temsiliyet verilmeli" başlıklı bir  makale yazdı. Makelenin tamamına  bu inkten ulaşılmaktadır. 

alt

19. TKG üyesi NECDET ERGÜN'ün  (masada sağda) sunum yaptığı panelde açılış konuşmasını Meclis Başkanı SİBEL SİBER  (kürsüde)  yaptı.

Kıbrıs Postası Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

KKTC İş Kadınları Derneği  tarafından 1 Ekim 2016 Cumartesi günü 10.0-16.00 saatleri arasında Girne'de  düzenlenen panele ait farklı fotoğraflara bu linki tıklayarak  ulaşmak mümkündür.

Kıbrıs Postası Gazetesinde yayınlanan panel haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından  düzenlenen 19. TKG programına katılan  NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu kapsamda Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

alt

13. TKG programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ (sağdan 3), Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi tarafından 3-6 Ekim 2016 tarihlerinde Ankara'da Sheraton Otel'de düzenlenen Uluslararası Bilim ve Teknoloji Konferasında sunum yaptı.  

Konferansla ilgili farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Cumhurbaşkanın katılımıyla başlayan  Uluslararası  Bilim ve Teknoloji Konferansına  83 ülkeden 214, Türkiye'den 109 olmak üzere toplam 323 bilim insanı katıldı.

Eski bakan ve siyaset adam

Haberler Com sitesinfe yayınlanan konferans haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

HASAN CELAL GÜZEL'in başkanı olduğu Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi  ve Yeni Türkiye Dergisi  tarafından düzenlenen Uluslararası Bilim ve Teknoloji Konferansında çok s ayıda sunum yapıldı. 

Haber Türk sitesinde yayınlanan konferans haberine bu linkten ulaşılmaktadır.