alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'dan katılan Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (solda) T.C. Bakü Büyükelçisi  ALPER COŞKUN'un (sağda) görev süresinin sona ermesi nedeniyle Büyükelçiye veda etmek için düzenlen davete  katıldı. 

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Azerbaycan'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen  Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağ başta) T.C. Bakü Büyükelçiliğinde, Ticaret Müşavirliğinde Müşavir Yardımcısı olarak görev yapmakadır.

alt

5. TKG programı üyesi ZARİF RAHMETOĞLU (sağ başta) 19 Ağustos 2016  Cuma günü Ankara'da Sheraton Otelde  Afganistan'ın 97. bağımsızlık yıldönümü nedeniyle düzenlenen Milli Gün davetine Ekonomi Kulubü üyeleri ile birlikte katıldı.  

Afganistan Milli Günü, Afganistan İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dr. Amanullah Jayhoon ev sahipliğinde verilen bir resepsiyon ile kutlandı. 

Haber Türk sitesinde yayınlanan Mili Gün haberine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Ekonomi Kulübü facebook sayfsında yayınlanan Milli Gün daveti fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan  ZARİF RAHMETOĞLU  (solda) inşaat sektöründe faaliyet gösteren  HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır.

5. TKG programı üyesi ZARİF RAHMETOĞLU Ankara'da faaiyet gösteren Ekonomi Kulübü  Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

MSI Dergisinin sitesinde yayınlanan Milli Gün haberine bu linkten ulaşılmaktadır.