alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (solda) 28 Eylül 2016 Çarşamba günü Filibe'de düzenlenen Türk Bulgar -Türk İş Forumunda BULTİŞAD Başkanı FİKRET İNCE (ortada)  ve DEİK Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı OSMAN AK (sağda) ile birlikte forumuna katılan TOBB üyesi oda ve borsa yönetiicleri ile yakından ilgilendi.

72.  Plovdiv Uluslararası Sonbahar Fuarı kapsamında Filibe Ticaret Ataşeliği, Bulgar-Türk İşadamları Derneği ve Trakya Kalkınma Ajansı desteği ve koordinatörlüğünde Filibe-Türk Bulgar İş Forumu 28 Eylül 2016 Çarşamba günü Filibe Fuarı Kongre Merkezinin “Bulgaria” salonunda düzenlendi.

alt

İş Forumuna Türkiye'nin Trakya ve Marmara bölgesinden iş adamları heyetinin yanı sıra ticaret odaları ve borsalarının yöneticileri de iştirak etti.

T.C. Filibe Ticaret Ataşeliği'nin  facebook sayfasında yayınlanan  farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Milliyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere  ulaşamak için  bu linkin tıklanmması yeterli olacaktır.

alt

İş Forumu açılış ve selamlama konuşmalarının ardından sunumlarla devam etti. Bu ilk bölümün ardından Türk ve Bulgar firmalarının bir araya geldiği ikili iş görüşmelerinde verimli  işbiriği fırsatları doğdu.  

Bulgaristandaki yatrırım ortamı konusunda Filibe Ticaret Müşavirliği tarafından İş Forumunun ilk bölümünde  yapılan sunuma bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

İş Forumuna Türkiye'den  katılan 39 firmanın  temsilcileri ile  Bulgaristan'dan katılan 37  firmanın yöneticileri  arasındaki ikili iş görüşmeleri (B2B) verimli geçti ve yeni bağlantılar kuruldu.

Ekonomi Bakanlığı web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için lütfen bu linki  tıklayınız. 

Kırcaali Haber'de yayınlanan iş forumunun fotoğraflı haberine  bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

18. TKG üyesi EDİS EMRE   (ortada) forumun  açılışında konuşma yaparak, katılımcılaraı selamladı.

Trakya Bulgar – Türk İş Forumu; Bulgar – Türk Ticaret ve Sanayi Odası – BULTİŞAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ve Filibe Ticaret Ataşeliği desteğiyle gerçekleşti.

İş Forumu  Filibe Başkonsolosluğu ev sahipliğinde; Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne Valilerinin de katıldığı bir öğlen yemeğiyle noktalandı.

alt

İş Forumuna  katılan  39 Türk ve 37 Bulgar menşeili firma  ikili iş görüşmelerinde biraraygelerek yeni bağlantlar kurdu.

18.TKG üyesi ve  DTİK Balkanlar Komitesi Başkan Yrd. EDİS EMRE (sağ başta), İş Forumuna Türkiye'den katılan firma sahipleri  ve oda/borda yöneticileri ile  yakından ilgilenerek, katılımcılara  DTİK'in çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

18. TKG yesi EDİS EMRE'nin Filibe İş Forumu izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşamak için  sahibi olduğu VES Şirketinin facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmekedir.

Balkan Göçmenleri Platformu sitesinde yayınlanan iş forumu haberine ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE  ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibidir.  Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Balkanlar Komitesi  Başkan yardımcısı olarak görev yapmakadır.