alt

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tacikistan temsilcisi olarak katılan OTABEK RUZİEV (sağdan 2.) Tacikistan ekonomisinin büyümesine ve bankacılık  sektörüne yapmış olduğu katkılar nedeniyle ödül aldı.

9 EYlül 2016 tarihinde kutlananan Tacikistan'ın bağımsızlığının 25. yıldönümü nedeniyle Tacikistan'ın en büyük bankası Orien Bank başarılı çalışanlarını takdirname ve kol saati ile ödüllendirdi.    

alt

Üniversitede finans konusunda eğitim almış olan  16. TKG üyesi OTABEK RUZİEV aile şirketinin yanısra Orien Bank'ta bölüm başkanı olarak görev yapmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen 16. TKG programı katılımcısı  OTABEK RUZİEV  inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve yüksek kaliteli beton üretimi  ve dağıtımı ile  beton üretimi piyasasında lider konumda olan aile şirketinde üst düzey yöneticidir. Şirket aynı zamanda baharat toptan ticareti yapmakta ve ticaret merkezi yapıp işletmektedir.

alt

16. TKG üyesi OTABEK RUZİEV  (sağdan 2.) Orien Bank'ın eğiitm programlarına ve sosyal çalışmalarına aktif olarak katılmaktadır.