alt

Kırgızistan'dan 19. TKG üyeleri  ELVİRA BOROMBAEVA  (soldan 2.) ve ZHOODAR OMOSHOV  (sağ başta)  Uluslararası Çalışma Örgütü ILO tarafından İtalya'nın Torino şehrinde 26-30 Eylül 2016 tarihlerinde  düzenlenen "Genç İstihdamında  Sorunlar" konulu eğiitm programına katıldı. 

Uluslararası Çalışma Örgütü ILO'nun  Eğitim Merkezinde gerçekleşen Çalıştaya dokuz BDT ülkesinden işveren örgütleri ve işveren birikleri davet edildi. 

alt

ELVİRA BOROMBAEVA (sağdan 2.) ve  ZHOODAR OMOSHOV (sağ başta) eğitim programının boşluklarından yararlanarak çevre  gezisi yaparak Torino'nun tarihi merkezini ziyaret etti.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı ELVİRA BOROMBAEVA enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği kadın Komisyonu Başkanıdır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programına katılan ZHOODAR OMOSHOV (sağda) Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yaşamaktadır. Halı ithalatı ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren şirket sahibidir. Ayrıca organik bal ihracatı yapmaktadır. Ek olarak, temizlik hizmetleri veren firma sahibidir.

alt

Kırgızistan'da özel sektörün güçlenmesi projelerinde gönüllü olarak görev üstlenen 19.  TKG programı katılımcısı değerli arkadaşlarımız  ZHOODAR OMOSHOV (solda) ve ELVİRA BOROMBAEVA'ya (sağda) kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.