alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konulan Girişimciler  programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan  ALİSA BUROVA Türkiye -Rusya Medya Forumu'nun hazırlıklarına  ve  1 Eylül 2016 Perşembe akşamı Antalya'da Maxx Royal Belek Otelde Koton firmasının ev sahipliğinde  düzenlenen gala yemeğinin organizasyonuna katkıda bulundu.

Uluslararası medya kuruluşu Global Connection, Rusya'nın önde gelen 18 medya grubuna dahil 60 ayrı medya kuruluşundan genel yayın yönetmeni ve haber müdürü ağırlıklı 65 gazeteciyi Türk-Rus Medya İşbirliği etkinliği çerçevesinde Türkiye'ye getirdi. İki haber ajansı, 6 TV kanalı, 3 radyo, 7 gazete, 14 dergi, 26 internet sitesi ve 2 internet TV kanalını temsil eden Rus gazeteciler, bu etkinlik çerçevesinde 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü Antalya'da düzenlenen Türkiye-Rusya Medya Forumu'nda Türk gazetecilerle biraraya geldi. 

Ekonomi Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin liderliğinde gerçekleştirilen bu büyük organizasyon için Denizbank, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Koton, Maxx Royal Otelleri, Narenciye Tanıtım Grubu (NTG), Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) destek verdi.

Turizmde Bu Sabah sitesinde yayınlanan ayrıntılı habere bu inkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye-Rusya Medya Forumu  kapsamında Twitter soyal paylaşım ağında  T Türkçe "iyiyizbirlikte" ve Rusça "Horosho vmeste" hashtagleri açıldı. Forum katılımcıları bütün gün boyunca bu hashtagleri kullanarak paylaşımlarda bulundu.

Türk ve Rus gazeteciler Forumda gerçekleşen  oturumaların ardından aynı gün Antalyaspor Antalya Arena Stadyumunda oynanan Türkiye-Rusya dostluk maçını da izledi.

alt

Türkiye-Rusya Medya Forumunun hazırlıklarında görev alan ALİSA BUROVA  (sağda) 31 Ağustos 2016 tarihinde akşam saatlerinde düzenlenen Türkiye-Rusya Dostluk Maçını konuklarla birlikte izledi. 

Haberler com sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşamak için bu linkin tıklanması gerekmektedir. 

Üç oturumdan oluşan panelin ilk bölümünün konuşmacısı Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Nihat Zeybekci oldu. İkinci oturumda Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, üçüncü oturumda ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik konuştu. Bakanlar, daha sonra Türk ve Rus medya mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan habare ulaşmak için bu linki ziyaret etmek gerekmektedir.

Türkiye Rusya Medya Forumu  düzenlenen Gala Yemeği ile sona erdi. Rusya'da mağazaları olan ve ye büyümeyi hedefleyen giyim-konfejsiyon markası Koton   Gala Yemeğine ev sahipliği yaptı.

alt

Türkiye-Rusya Medya Forumunu'nun kapamış etkinliği olan gala yemeğine ait  farklı fotoğraflra ulaşmak için 11. TKG üyesi ALİSA BUROVA'nın  (sağda) facebook sayfasına ait bu linkin  ziyaret edilmesi önerilmektedir.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe  Konuşan Girişimciler programına Rusya'dan katılan ALİSA BUROVA  (sağda)  yarı zamanlı olarak  Türkiye'de İstanbul ve Antalya'da yaşamakta, organizasyon ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.   

11. TKG programı katılımcısı ALİSA BUROVA'nın sahip olduğu Turkish Club Event Group, çeşitli organizasyon hizmetlerini sunmaktadır.  Moskova ve Türkiye'de (Antalya, İstanbul) kurumsal gece, konser, mezuniyet balosu, doğum günü vb etkinlikler düzenlemekte, Rus-Türk ve Rus düğün organizasyonu, sunuculuk ve DJ hizmeti vermektedir.

ALİSA BUROVA'nın Alya Organizasyon ve Tanıtım adındaki  alt şirketi ise, Moskova'da resmi heyet ziyaret organizasyon hizmetleri (uçak biletleri, otel, lojistik yer hizmetleri, rehber, tercuman hizmetleri) sunmaktadır.  

Basilique Film Production adlı alt şirketi ise, Moskova, Antalya ve bölgesi, İstanbul, Çanakkale, Alanya, Trabzon, Sinop, Ankara şehirlerinde yerel sinema produksyon ve yapım hizmetlerini (ekip, cast, kamera, ışık, lokasyon seçimi, izinler) sunmaktadır.

alt

11. TKG üyesi ALİSA BUROVA (önde)  Eylül ayının ilk haftasında Rusya turizm pazarına yönelik olarak THY ile ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ortaklaşa hazırlatılan tanıtım filmi için Antalya çevresinde ve Side'nin tarihi bölgesinde yapılan çekimlerde görev üstlendi.