alt

6. TKG programına KKTC'den katılan  RAMAZAN GÜNDOĞDU (solda),  eski bakanlardan MURAT BAŞESKİOĞLU'nu (sağda) 22 Eylül 2016 Perşembe günü  şirket merkezinde ağırladı. 

alt

Kastamonu kökenli olan Hukuçu ve siyasetçi MURAT BAŞESKİOĞLU  (solda) milletvekilliği döneminde sırasıyla, beş  yıl boyyunca,  Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı, iki  yıl süreyle Gençlik ve Spordan sorumlu Devlet Bakanı ve son olarak da bir yıl süreyle İçişleri Bakanı olarak görev yapmıştır. 

alt

Eski Bakan MURAT BAŞESGİOĞLU (soldan 4.) hemşehrisi   6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU'nun (sağdan 3.)  şirket çalışanlarının birlikte hatıra fotoğrafı çektirme talebini memnuniyetle kabul etti.  

TOBB  tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN   GÜNDOĞDU, Gazimağusa'da bulunan Shipyard Famagusta Tersanesinin sahibi ve direktörüdür. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir.  Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve Kıbrıs Türk  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.

RAMAZAN GÜNDOĞDU son günlerde Kuzey Kıbrıslı bir grup  yatırımcı ile birlikte yüksek lisans eğitimi verecek bir özel üniversite projesinde yer almıştır. Eski bir İngiliz üniversitesi ile anlaşan girşimci grup, 2016-2017 eğiitm yılında kamu yönetimi ve uluslararası ilişikiler alanlarında   yüksek lisans programlarını başlatmak üzere gerekli hazırlıkları tamamlamıştır.  

 

Üniversite ileilgili ayrıntılı bilgilre ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

 TKG Grubunun sözcüsü  değerli kaptanımız RAMAZAN GÜNDOĞDU arkadaşımızı  eğitim alanındaki bu önemli girişimi nedeniyle kutluyor, başarılar diliyoruz.