alt

19. TKG programına Afganistan'dan katılan MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI (sol başta) 1-5  Ağustos 2016 tarihleri arasında Çin'in ev sahipliğinde düzenlenen 1. Asya- Afrika Gençlik Festivaline katıldı.

alt

Çin'in  1-5 Ağustos 2016 tarihlerinde düzenlenen I. Asya Afrika Gençlik Festivaline kırkdört ülkeden yüzotuziki delege katıldı. Festival kapsamında açılış töreninina rdından Gençler İŞbiriği Forumu düzenlendi. Katılımcı ülkeler tarafından Pekin memrandumu imzalandı. Afrikali ve Asyalı genç liderler arasında  diyalog otururmları düzenlendi. Genç girişimciler arasında işbirliğini geliştirecek etkinlikler yapıldı.

I. Asya-Afrika Gençlik Festivai konusunda ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.   

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'ın Kandahar ilinden katılan MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI,  Petrol ve petrol ürünleri ile gıda maddeleri (et, tavuk, meyve, meyve suyu vb.)  ithalatı ve ticareti yapan şirket sahibidir.  Kandahar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

İki kıtadan yaklaşık 400 katılımcyı birrayagetiren festival programı kapsamında Hubei ve Henan  şehirlerine çalışma ziyaretleri düzenlendi. 

I. Asya ve Afrika Gençlik Festivali konusunda bilgilere ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır

alt

Beş gün süren gençlik festivalinde Asya ve Afrika kıtalarının farklı renkleri, kültürleri, sanatları, edebiyatları , spor, mutfak kültürü, dansları ve müzikleri katılımcılar tarafından paylaşıldı. Festival kapsamında kısa film  gösterimi, moda şovları ve çeşitli etkinlikler düzenlendi

Festivalle ilgili ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.