alt

Bosna Hersek'ten 19. TKG üyesi  ALMİR MUKACA (sağda) 15 Eylül 2016 tarihinde Bosna Hersek Radyosu 1. Kanalında canlı yayına katılarak, sağlıklı diyet"  ve "stressiz yemek pişirme"  konularında söyleşi yaptı.

alt

19. TKG üyesi ALMİR MUKACA, Sarajevo Televizyon kanalında  21 Eylül 2016 Çarşamba günü  yayınlanan " Saraybona'da İş Dünyası" televizyon programına katılarak,  organik meyve ve sebze üretim ve dağıtım süreci hakkında bilgi verdi ve internet üzerinden de satış yapan  Fress adlı şirketinin faaliyetlerini anlattı.

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan ALMİR MUKACA  gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan  şirket sahibidir. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.

alt

19. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan  ALMİR MUKACA televizyonda canlı yayınlarda, mutfak ekibi ile birlikte taze sebze  ve meyvelerden yemek hazırlayarak çekimi izleyen konuklara sunmaktadır. 

Televizyon programlarının çekim aşamalarını gösteren  fotoğraflara  ALMİR MUKACA'nın  facebook sayfasına ait olan bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

"Stres Olmadan Yemek Pişirme" yöntemleri konusunda izleyicileri bilgilendiren ve taze meyve ve sebzeleri kullanmalarını öneren 19. TKG üyesi  ALMİR MUKACA'nın hazırlayıp sunduğu uygulamalı  mutfak programları Bosna Hersek'te popüler oldu.  

alt

Televizyon programlarındaki başarısı gazetelere de yansıyan ALMİR MUKACA kentl iinsanları hazır gida yerine taze sebze ve meyvelerden hazırlanan öğünlere yönlendirerek toplumda organik rünere olan talebin yükselmesi konusunda başarılı çalışmalar yapmaktadır.