alt

16. TKG programına Kosova'dan katılan ELVİR GURGUSHKA (solda) Monte Negro'nun Adriatik Denizi kıyısında bulunan Budva şehrinde 21-25 Eylül 2016 tarihlerinde aynı alanda açılan 38. İnşaat Fuarı, 11. Su ve Kanaliazsyon Sistemleri Fuarı ve 4. Enerji Fuarına katılarak tamamladığı  tesisat  projelerini ve temsilcisi olduğu sıhhi tesisat marklarının  tanıtımını yaptı.


Budva'da 21-25 Eylül 2016 arihlerinde açılan İnşaat, Sıhhi Tesisat ve Enerji Fuarlraının resmi açılış töreni hakında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşılmaktadr. 

Isıtma, Soğutma, İklimlendirme vb konularda üretici firmalaraın ve profesyonel  alıcılaraın katıldığı Su ve Kanaliazsyon Sistemleri Fuarında  stant kuran ELVİR GURGUSHKA  Edinson adlı  sıhhi tesissat şirketinin tanıtımını yaptı. 

Su ve Kanalizasyon Sistemleri Fuarı hakında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

16. TKG programına Kosova'dan katılan ELVİR GURGUSHKA (solda) Arnavutluk'un başkenti Tiran'da 15- 17 Nisan 2016 tarihinde Panairi Punës - Pallati Kongreseve kongre ve fuar  merkezinde açılan 5. Uluslararası İnşaat Fuarı ve 2. Klima Fuarında da stant kurarak şirketinin tanıtımını yapmıştı. 

5. Uluslararası İnşaat Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.  

2. Klima Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.    

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan ELVİR GURGUSHKA havalandırma, klima, soğutma, ısıtma, güneş enerjisi sitemleri kuran, sıhhi tesisat vb işler yapan şirket sahibidir. Türkiye'den çok sayıda  sıhhi tesisat üreticisi firmanın Kosova ve Balkanlar bayisi olarak Türk mallarının tanıtımını yapmaktadır. 

alt

6. TKG  programı üyeleri Moldova'dan VALENTİNA UZUN (solda) SELDA  İSMAİL (sağda)  Romanya'nın başkenti Bükreş'te 3-4 Eylül 2016 tarihlerinde düzenlenen Raw Generation Expo'da stant açarak,  Moldova'da üzüm çekirdeğinden üretilen un ve yağ  ürünlerinin tanıtımını yaptı.   

SELDA İSMAİL  bir süre önce dönem arkadaşı VALENTİNA UZUN ile anlaşarak, üzüm çekirdeğinden SOLİD markası ile üretilen yağ, un, makarna vb boi ürünlerin Romanya temsilcisi olmuş ve Romanya pazarında tanıtım için çalışmalara başlamıştı.

 TKG web sayfamızda "Başarı Öyküsü" bölümünde yayınlanan dönem arkadaşlarının işbirliği haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.  

Raw Generation Expo kapsamımınnda düzenlenen bio ürünler fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.   

alt

VALENTİNA UZUN ve SELDA İSMAİL'in Raw Generation Bio ürünler Fuarında gerçekleştirdikleri tanıtım çalışmalarına ait video görüntüsüne bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. TKG programından  dönem arkadaşları  VALENTİNA UZUN ve SELDA İSMAİL gün boyu fuar alanında yorulduktan sonra akşamları başkent Bükreş'in  Türk mutfağı ile ünlü Divan Floreasca ve uluslarası mutfağı ile öne çıkan  Beraria H  gibi lezzet duraklarında  dinlendi.

alt

19. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan ALMİR  MUKACA  üretimden pazaralma aşamasına kadar tüm süreci yönettiği  ve   Fress markasıyla pazarladığı organik ürünlerini 15 Ağustos 2016 tarihinde başkent Saraybosna'da düzenlenen etkinlikte  stant kurarak tanıttı.

alt

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan ALMİR MUKACA (sağda)  gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan  şirket sahibidir. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.

alt

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (ortada) Kavala Expo 2016 Fuarındaki standını ziyaret eden T.C. Selanik Ticaret Ataşesi  M. SERKAN BURALI'ya  Batı Trakya'da yaşayan  Türk asıllı girişimcilerin  karşılaştıkları dar boğazlar hakkında bilgi sundu. 

GÜNER MUSTAFA 7-12 Ekim 2016 tarihlerinde Yunanistan'ın Kavala şehrinde açılan Kavala Expo 2016 Fuarında  bayisi olduğu  Petrol Ofisi Madeni Yağlar standı açarak marka tanıtımı yaptı.

Kavala Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Apostolos Mardiris Fuar  Merkezinde  açılan  ve Kavala Belediyesi tarafından desteklenen Kavala Expo 2016 Fuarı kapsamında kataılımcı firmalar ayakkabıdan, yiyeceğe, inşaat malzemesinden ev eşyasına kadar çok geniş  bir yelpazede ürünlerini sergileme fırsatı bulmaktadır. 

Kavala Expo 2016  hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisi şirketinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir. 

17. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'nın facebook  sayfasına ait bu inki tıklayarak,  Kavala Expo 2016 Fuarına ait farklı fotoğraflara ulaşamak mükündür.