alt

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girimcile rprogramına Batı Trakya temsilcisi olarak Gümülcine'den katılan   İBRAHİM HALİL HASAN (soldan 3.) 15 Eylül 2016 Perşeme günü T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu'nun bayramlaşma töreninde  soydaş grubu ile birlikte hazır bulundu.

2. TKG üyesi İBRAHİM HALİLA HASAN   dayanıklı  tüketim malları, beyaz eşya, uydu sistemleri ve elektrikli ev aletleri ticareti ile uğraşıyor.

15 Eylül 2016 Perşembe günü (Kurban Bayramının dördüncü günü) T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda soydaş katıldı. Bayramlaşma törenine katılan soydaşları Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve eşi Hülya Akıncı ile diğer konsolosluk personeli karşıladı.

Gündem Gazetesinde yeralan bayramlaşma haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

Bayramlaşma törenine Rodop ili milletvekilleri Ayhan Karayusuf ve Mustafa Mustafa, İskeçe milletvekili Hüseyin Zeybek, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Mustafçova Belediye Bakanı Cemil Kabza, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve diğer azınlık kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu'nun  facebook sayfasında yayınlanan bayram kutlaması albümüne ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

alt

18. TKG programına Gümülcine'den katılan GÜNER MUSTAFA (sağdan 2.),  81. Selanik Fuarı ziyareti nedeniyle eşi ve çocukları ile birlikte Selanik'te bulunduğu sırada, T.C. Selanik Başkonsolosu  ORHAN YALMAN OKAN  (soldan 2.) ile  görüşerek, bayramını kutladı. 

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA  T.C. Selanik Başkonsolosluğu ile aynı bahçeyi paylaşan  Atatürk Evi'ni de ziyaret etti. 

alt

18. TKG programı katılımcısı GÜNER MUSTAFA  (soldan 3.)  T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu  tarafından 7 Temmuz 2016  Perşembe günü (Bayramın üçüncü günü)  düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak Başkonsolos ALİ RIZA AKINCI'ya (ortada) kutlama dileklerini iletti.

T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasında yayınlanan bayamlaşma töreni albümüne bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.