alt

17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGİR SHAFİZADA (sağda) Gürcistan'ın başenti Tiflis'te  7-8 Eylül 2016 tarihlerinde düzenlenen 1. UNWTO Şarap Turizmi Konferansında farklı ülkelerden gelen  şarap üreticileri  ve şarap uzmanları ile tanıştı. 

UNWTO Dünya Turizm Organizasyonu ile Gürcistan Turizm İdaresinin işbirliğinde düzenlenen Şarap Turizmi Konferansına elli ülkeden,  şarap ve turizm konularaında uzman ikiyüz katılımcı iştirak etmiştir.

Programın ilk gününde konukların onuruna Gürcistan Başbakanı'nın katılımıyla  "hoş geldiniz yemeği" düzenlenmiştir. 

alt

Programın ikinci gününde Kakheti Şarap Bölgesine bir çalışma gezisi düzenlenmiş, bu kapsamda geleneksel yöntemle şarap üreten bir manastır ziyaret edilmiştir.  

Konferans programının ayrıntılarına ulaşamk için lütfen tıklayınz. 

Tiflis Şarap Turizmi Konferansı katılımcılara program kapsamında  düzenlenen çalışma gezilerinde şarap üretim şirketleri, üzüm bağları ve şarap kavlarını inceleme fırsatı buldu.

Çalışma ziyaretlerine ait farklı fotoğraflara 17. TKG üyesi CAHANGIR SHEFIZADE'nİn facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

I. UNWTO Şarap Turzimi Konferansı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGIR SHAFIZADA, tarımsal üretim, gıda sanayi, üzüm ve şarap üretimi sektöründe faaliyet gösteren Aspi Winery adlı aile şirketinde yöneticidir. Amerika-Azerbaycan Ticaret Odası üyesidir.