alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Makedonya temsilcisi olarak katılan MUAZ EMİN (sağda) 9 -13 Eyül 2016  tariheri arasında Holanda'nın Amsterdam kentinde  RAI Konferans Merkezinde  düzenlenen   IBC Konferans ve Sergi etkiniğine  katılarak,  yeni teknolojiler hakkında bilgi aldı ve  verimli iş görüşmeleri yaptı.  

IBC konferans ve sergi etkinliği,  elektronik medya ve ileşim sektöründe faaliyet  gösteren en önde gelen şirketlerin buluşma plaftormu olarak her yıl düzenlenmektedir.  

IBC-2016 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.  

alt

18. TKG üyesi MUAZ EMİN  (sağda) ve arkadaşları IBC-2016 Fuarında çok sayıda firma ile görüşmekten çok memnun oldu. 

 alt

Elekronik yayıncılık, görüntü ve televizyon teknolojileri konusundaki son gelişmelerin sergilendiği IBC 2016 kaspamında çeşitli konferanslar ve etkinlikler düzenlendi. 

IBC Fuarı  web sayfasına ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

alt

TOBB tarafından  Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olarak katılan  MUAZ EMİN (ortada),   Digitürk Balkanlar genel bayisi olan ve uydu anten satış, kurulum ve servis hizmetleri veren şirket sahibidir. Makedonya Türk İşadamları Birliği ve Köprü Derneği üyesidir.