alt

19. TKG programı üyesi ALMİR MUAKACA  Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da 18 Eylül 2016 Pazar günü  düzenlenen  maratonda 21. kilometrelik koşuyu tamamlayarak madalya aldı.

Coca Cola firmasının sponsorluğunda düzenlenen Saraybosna Maratonu  18 Etlül 2016 pazar günü  saat 09.00'da BBI Alışveriş Merkezi önünde başladı. 3 saat limtli olan maratona 14 yaş üzerindeki  kadın ve erkekler katıldı. kadın ve erkek kategorisinde koşan yarışmacıların en hızlıları maraotunu 1 saat 10 dakika içinde tamamladı.  

Saray Bosna'da her yıl koşulan 21 km'lik Yarım Maraton konusunda ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmakmümkündür.  

Maratonunda İlk beşe giren koşuculara küçük miktarda para ödülleri verilirken, maratonu tamamlayan tüm katılımcılar  madalya, tişört vb hediyelerle ödüllendirildi.    

Saraybosna Maratonu hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linki ziyaret etmek yeterli olacaktır. 

alt

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan ALMİR MUKACA (sağda)  gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan  şirket sahibidir. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.

alt

19. TKG üyesi ALMİR MUKACA  başta Saraybosna Marotonu olmak üzere Balkan ülkelerinde ve hatta Macaristan'da düzenlenen  Yarım Maraton koşularına  düzenli olarak katıllmaktadır. 

Saraybosna Maratonunun renkli ve neşeli fotoğraflarına ALMİR MUKACA'nın facebook sayfasına ait bu linkten erişim mümkündür.