alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya'dan katılan GÜNER MUSTAFA (sağda)  Gümülcine'ye bağlı Kozlukebir Belediyesi tarafından 2-4 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinliğine sponsor oldu.  

Batı Trakya’da asırlardan beri devam eden kültürel etkinliklerden biri olan Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri bu yıl da gerçekleştirildi. 2 Eylül Cuma günü 2016 Alantepe Ağası Mümin Karabekir’in köyü Kızılağaç’ başlayan tarihi etkinlikler Alantepe’de yağlı güreş müsabakaları ile sona erdi.

Cuma günü Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı köyleri duvallar ve zurnalar eşliğinde ziyaret eden Alantepe ağası halkı etkinliklere davet etti.

Cumartesi günü ise etkinlikler Alantepe’de devam etti. Öğleden sonra yağlı güreş müsabakalarının ön elemeleri yapıldı. Ardından akşam saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi sanatçıları konser verdiler.

alt

Alantepe Yağlı Güreş etkinlikleri hazırlıkları kapsamında Alantepe Güreş Ağası (sağdan 2.)  ve ekibi  18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'yı  (sağ başta) iş yerinde  ziyaret ederek, sponsor olması nedeniyle teşekkür ederek, yarışlara davet etti.  

Millet Gazetesinde yayınlanan  fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir. 

alt

Kozlukebir Belediyesi web sayfasında yayınladığı bir mesajla, Alantepe Yağlı Güreşleri etkinliğine sponsor olan  18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'ya (sağdan 7.) özel olarak teşekkür etti. 

"Kozlukebir Belediyesi olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz tarihi ‘Alantepe Yağlı Güreşleri’ kültürel etkinliğimizi bu yıl da 2, 3 ve 4 Eylül tarihlerinde başarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu etkinlik çerçevesinde kültürümüzü yaşatma adına bizlere maddi ve manevi desteklerini eksik etmeyip yanımızda olan başta ana sponsorumuz PO madeni yağlar ana bayii yetkilisi Güner Mustafa ve diğer sponsorlarımıza Kozlukebir Belediyesi olarak teşekkürü bir borç biliriz."

18. TKG üyesi  GÜNER MUSTAFA'nın facebook sayfasına ait bu inki tıklayarak farklı fotoğraflara ulaşmak mümkündür.