TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programına  Irak'ın Kerkük kentinden katılan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ  (solda) Ağustos ayının son günlerinde Gaziantep ziyareti sırasında görüştüğü Akdoor Plast PVC Kapı ve Pencere Sistemleri firmasının sahibi ile anlaşarak, markanın temsilciliğini aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG üyesi MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ  (sağda) devlet ihaleleri ve piyasa için konteyner, karavan üreten, anahtar teslimi prefabrik konut projeleri gerçekleştiren şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir.

Türkiye'de Kayseri'de bir fabrikanın Kerkük temsilcisi olan   ve yüklü miktarda profil  satın alan ve Kerkük'te pazarlayan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ  arkadaşımızı  kutluyor, başarılar ve bereketli kazançlar diliyoruz.