alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan  heyet başkanı ŞENER SABRİ  (ayakta) eşi FATMEGÜL HÜSEYİN  ve arkadaşları ile birlikte sürpriz yaparak, 27 Ağustos 2016 Cumartesi akşamı Batı Trakya'nın Gümülcine (Komotini) şehrinde ASBA Tavernada  düzenlenen Batı Trakya TKG grubunun yemeğine katılarak TKG üyeleri ile tanıştı. 

alt

19. TKG programında heyet başkanlığını üstlenen ŞENER SABRİ  (sol başta)  Batı Trakya TKG grubu buluşmasında 10. TKG üyesi EROL AMET (soldan 2.), 5. TKG programı katılımcısı FERDİ  HACIOĞLU (sağdan 3.), 15. TKG programına İskeçe'den katılan IMPRAIM IMPRAIMKO  (sağdan 2.) ve 12. TKG programı üyesi  İSMAİL MÜMİN (sağ başta) ile sohbet ederek, gelecek toplantınının Bulgaristan'da  yapılmasını önerdi. 

27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşen TKG Batı Trakya Grubu ziyareti konusunda 13. TKG üyemiz HASAN HASAN tarafından  Gündem Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

19. TKG programına  Batı Trakya'nın Gümülcine  şehrinden katılan SELAETİN EİVAZ  (sol başta) heyet başkanı ŞENER SABRİ'nin  (soldan 2.) eşi FATMEGUL HÜSEYİN (sağdan 3.) ile birilkte  TKG grubu yemeğine katılmasını memenuniyetle karşıladı ve programdan sonra  dönem başkanı ile yeniden görüşme olanağı bulmaktan memnun oldu.    

alt

19. TKG üyesi SELAETİN EVİAZ  (önde)  Batı Trakya Tarım Hayvancılık Araştırma Enstitüsünde kurucu üye olarak görev yapmaktadır. Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  (ayakta solda) Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

Batı Trakya ziyaretimize ait farklı fotoğraflar özel bir albüm olarak TKG facebook sayfamıza eklenmiştir.  Batı Trakya Albümü'ne  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ  (arkada, solda)  TKG Yemeğinde 8. TKG programı kataılımcıIsı ve ETİ markasının Batı Trakya temsilcisi ALİ ALİ  (sağ başta) ile de tanıştı. 

alt

19. TKG programıheyet başkanı ŞENER SABRİ (ortada) ile başta dönem arkadaşı SELAETİN EVİAZ (arkada, sağda) olmak üzere  13. TKG üyesi HASAN HASAN (önde, sodla) ve 18. TKG üyesi  ALİ CHAF ALİ  (önde, sağda) yakından ilgilendi.