alt

19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (sağ başta) dönem arkadaşı Irak'tan HIDAYAT BAKR QANBAR   (sol başta) ile 30 Ağustos 2016  Salı günü İstanbul'da Aksaray'da öğle yemeğinde buluştu.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak Kerkük kontenjanından katılan HIDAYAT BAKR QANBAR,Türkiye’den Irak’a her türlü mal ve malzeme ihracat yapan, farklı ülkelere uluslararası taşımacılık, kargo hizmeti veren, para transferi sektöründe faaliyet gösteren şirket ortağıdır. Yarı zamanlı olarak İstanbul'da yaşamakta ve şirketin İstanbul  şubesini yönetmektedir.  Kerkük Ticaret Odası üyesidir.

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ (solda) 30 Ağustos 2016 Salı günü  dönem arkadaşı Afganistan'dan  MOHAMMAD HASSAN NAZARI (sağda)  ile Zeytinnurnu semtindeki Olivium AVM'de  buluşarak arkadaşına  Balkan tatlısı tirileçe ikram etti.

19. TKG programna Afdganistan'ın  Şibirgan/cevizcan şehrindne katılan MOHAMMAD HASSAN NAZARI programdan sonra ülkesine  dönmemiş ve İstanbul'da yaşayan yakınlarının yanına yerleşmiştir.