alt

Gümülcine Türk Gençler Birliği tarafından 15 Ocak 2011 tarihinde düzenlenen  toplantıya katılan TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (sağdan 2.) yaklaşık 150 civarında soydaşımızla bir araya gelerek, Türk-Yunan İlişkileri, Batı Trakya’da yaşayan soydaşlarımızın sorunları, soydaşlarımız arasında girişimcilik kültürünün yayılması için muhtemel birlikte çalışma alanları konusunda görüş alışverişinde bulunmuştur.

alt

1. TKG  programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Batı Trakya Eğitim Vakfı Yönetim Kururlu Başkanı GALİP GALİP (ön sırada, sağdan 2.) ve BAKEŞ Genel Müdürü PERVİN HAYRULLAH  (3. sırada, sağ başta)  TOBB Başkanı ve yanındaki heyet üyeleri ile yakından ilgilendi.

TOBB web sayfasında yayınlanan ziyaret  haberine bu linkten erişim olanaklıdır.

alt

Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. T ürkçe Konuşan Girişimciler programına İskeçe'den katılan CENGİZ UZUN (2. sırada, ortada)  turzim sektörüde faaliyet göstermektedir. Seyehat acentesi sahibi olarak tur  operatörlüğü yapmaktadır. 

alt

Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen  2. TKG programına Gümülcine'den katılan  İBRAHM HALİL HASAN (1. sırada, soldan 4.) Neo Electric isimli şirketin sahibidir ve dayanıklı tüketim malları  ticareti yapmaktadır.  Gümülcine merkezindeki beyaz eşya mağazası Batı Trakya'da tanınmaktadır. 

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi  FAİK YAVUZ (sağdan 4.) TOBB başkanınınBatı Trakya ziyaretine eşlik ederek, soydaşlarla görüştü. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümülcine’de gerçekleştirilen “Türkiye-Yunanistan 2. Bölgesel İş Forumu” toplantısı için Yunanistan’a bir günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. ​

​Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün de katıldığı ziyaret programı kapsamında, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki TOBB heyeti İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu ile İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’yi ziyaret etti. Program kapsamında Hisarcıklıoğlu ayrıca, İskeçe Çınar Camiinde Cuma namazı sonrasında soydaşlarımızla bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu daha sonra İskeçe’den “Türkiye-Yunanistan 2. Bölgesel İş Forumu”na iştirak etmek üzere Gümülcine’ye hareket etti.