alt

11. TKG üyesi SEVİNÇ KARAOĞLAN'ın (soldan 2.) başkanı olduğu Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneği üyelerinin de katkılarıyla  hazırlanan  ve çok sayıda Türk firmasının stant açarak destek verdiğiı "Türk Sokağı"nın açılışını T.C. Büyükelçisi SÜLEYMAN GÖKÇE (soldan 3.)  yaptı.  

alt

11. TKG üyesi SEVİNÇ KARAOĞLAN'ın  (soldan 2.) başkanlık görevini yürüttüğü Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneği üyeleri  Sofya International Women’s Club (IWC) tarafından  21. kez düzenlenen Uluslararası Yardım Kermesinde, Türkiye standına katkıda bulundu. Aylar süren yoğun ve özverili çalışmaların sonunda üyeler,  

Dernek üyeleri 6 Aralık 2015 tarihinde  Sofya Inter Expo Center’da düzenlenen etkinlikte çeşitli stantlar kurarak, Türk yemeklerinin ve el sanatlarının tanıtımına katkı sağladı. 

alt

11. TKG programı katılımcısı Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneği Başkanı Avukat SEVİNÇ KARAOĞLAN (soldan 4.)  Ululslararası Yardım Kermesi'ni ziyaret eden  ve Türkiye standında görev üstlenen  soydaşlarla yakından ilgilenen T.C. Sofya Büyükelçisi SÜLEYMANGÖKÇE' ye (soldan 6.) kermesin düzenlenmesine verdiği katkılar nedeniyle teşekkür etti.    

Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği kermeste, Türk sokağı  düzenlemesiyle  göz dolduran Türkiye standında geleneksel lezzetlerin yanı sıra,  seramik, tekstil, cam eşyaların yanısıra  ile her yıl olduğu gibi konuklara ikram edilen Türk kahvesi büyük ilgi gördü. Türkiye standını ziyaret  eden konuklar  keçe hediyelikler ve gözleme yapımını da izleme  olanağı buldu. 

alt

11. TKG üyesi SEVİNÇ KARAOĞLAN'ın (soldan 5.)  başkanı olduğu Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneği'nin web sayfasında yayınlanmakta olan kermes fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.