alt

Türkçe Konuşan Girişimciler programına Sırbistan'ın Sancak bölgesinde bulunan Novi Pazar şehrinden katılan 13. TKG üyeleri  RESAD COSOVİÇ (solda), ENES T.  MELİC (sağda) ve 14. TKG programı katılımcısı SENAT LATİFOVİC  (ortada)  Nisan ayı ortalarında birlikte  gerçekleştirdikleri tarihi kentler gezsinde Çek Cumhuriye'nin başkenti Prag ve Doğu Almanya'da bulunan Dresden şehirlerini kapsayan  Orta Avrupa seyehatinde neşeli ve renkli  anlar paylaştı.

alt

13. TKG üyeleri RESAD COSOVİÇ (sol başta), ENES T.  MELİC (soldan 3.) ve 14. TKG grubu üyesi SENAT LATİFOVİC  (sağdan 2.) arkadaşları ile birlikte çıkıkları  Avrupa kentleri gezisinde  öncelikle tarihi  şehir meydanlarını ziyaret etti.

alt

13. TKG üyeleri RESAD COSOVİÇ (sol başta), ENES T.  MELİC (soldan 2.) ve 14. TKG programı katılımcısı   SENAT LATİFOVİC  (sağ başta) birlikte  Avrupa kentleri gezilerini fotoğraflarla belgeledi.

alt

TOBB tarafından Ankara,  Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Sırbistan Sanca'tan  katılan RESAD COSOVİÇ mobilya aksesuarları ticareti yapan şirket sahibidir.  

13. TKG üyesi ENES T.  MELİC gıda sektöründe çalışan tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14. TKG programına katılan SENAT LATİFOVİC  sıhhi tesisat toptan ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir.