alt

Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneğinin Başkanı, 11. TKG üyesi SEVİNÇ KARAOĞLAN (sol başta)  Sofya International Women’s Club (IWC) tarafından 6 Aralık 2015 tarihinde   21. kez düzenlenen Uluslararası Yardım Kermesini Ulusal Radyo'da anlatarak, kermes hakkında bilgi verdi ve halkı kermese katılmaya davet etti. 

Kermeste, Türk sokağı konseptinde kurulan Türkiye standında geleneksel lezzetlerin yanı sıra,  seramik, tekstil, cam eşyaları sergileneceğini  ve her yıl olduğu gibi Türk kahvesi sunulacağından söz eden  SEVİNÇ KARAOĞLAN, ziyaretçilerin  standı ziyaret ettiklerinde keçeden  hediyelikle yapğılması ile gözleme yapılması aşamalarını izleyerek öğrenebileceklerini de belirtti. 

Fotoğraflı habere ulaşmak için lütfen bu linki tıklayınız.

alt

11. TKG programı katlımcısı  Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneği Başkanı Avukat SEVİNÇ KARAOĞLAN ve  dernek yöneticileri EDSİAD Edirne Sanayiciler ve İş Adamları Derneği'ni ziyaret ederek  21. Uluslararası Yardım Kermesi'ne davet ederek, geçmiş dönemde yapmış oldukları katkıları nedeniyle teşekkür etti.

EDSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İSMET AÇIKGÖZ  (sağdan 4.) işbirliği  yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, gelecekte de yeni projelere katkı yapmak  ve birlikte çalışmak istediklerini belirtti.

EDSAİD yöneticileri yapılan görüşmeye ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmakmümkündür. 

alt

Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneği Başkanı ve 11. TKG üyesi  SEVİNÇ KARAOĞLAN (sağdan 4.) Edirne Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Birliği'ni ziyaret ederek, Uluslarası Kadınlar Kulubü tarafından 21 Aralık 2015 tarihinde Sofya'da düzenlen 21. yardım kermesine  davet etti.

Edirne ESOB Genel Sekreteri ÖZAY GÜNGÖREN  (sağ başta) ile görüşen  SEVİNÇ KARAOĞLAN,  6 Aralık tarihinde gerçekleşecek  Uluslararası Yardım Kermesi kapsamında,  T.C. Sofya Büyükelçiliği'nin himayesinde   bir Türk sokağı düzenleneceğini belirterek, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği yönetimine yardım kermesine beş yıldır verdikleri destek ve katkıları nedeniyle teşekkür etti. 

EDESOB web sayfasında yayınlnan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmk mümkündr. 

Toplantının ardından  Türk ve Bulgar Kadınları Dostluk Derneği Başkanı Av. SEVİNÇ KARAOĞLAN  ve hyet  üyeleri Edirne ESOB tarafından AB Projeleri kapsamında düzenlenen İkizevler Sanatkarlar Gösteri Merkezini ziyaret etti. 

Edirne Postası tarafından yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Radikal Gazetesi'nde yer alan ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Edirne Ajans sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmakadır. 

Edirne Hudut Gazetesi'nin fotoğraflı ziyaret haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Türk ve Bulgar  Kadınları Dostluk Derneği üyeerinin aylar süren yoğun ve özverili çalışmaların sonunda hazırladıkları  el işleri ve lezzeti yiyeceklerle Sofya International Women’s Club (IWC) tarafından 21. kez düzenlenen uluslararası yardım kermesinde, Türkiye standına özel katkıda bulundular.

Dernek üyelerinin  kermes hazırlığı çalışmalarına ait fotoğralara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.