alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. TKG programına Kazakistan'dan katılan TOLEUZHAN ARİNOV eşi ve çocukları ile birlikte  6-20  Haziran 2016 tarihleri arasında  İtalya ve Hollanda'yı ziyaret ederek iki hafta süreyle tatil yaptı.

İtalya'da Pineto, Hollanda'da Amsterdam şehirlerini gezen 6. TKG üyesi TOLEUZHAN ARİNOV'un Avrupa gezisine ait fotoğraflara ulaşmak için bu linki tıklayınız. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul'da düzenlenen 1. TKG programına Makedonya'dan katılan KEMAL NAZIM (ortada)  eşi ve çocukları ile birlkte Mayıs ayının ikinci yarısında İtalya'nın başkenti Roma'yı ziyaret ederek, tarihi bölgeleri gezdi.

1. TKG üyesi KEMAL NAZIM'ın  Roma gezisi izlenimlerine ait farlı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak  mümkündür.

alt

Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programına  Sırbistan'ın Sancak bölgesinde bulunan Novi Pazar şehrinden katılan RESAD COSOVİÇ (sol başta) ve ENES T.  MELİC (sağdan 2.) ile  14. TKG programı katılımcısı SENAT LATİFOVİC  (soldan 2.) 2016 yılı Nisan ayı ortalarında birlikte  gerçekleştirdikleri tarihi kentler gezsinde Çek Cumhuriye'nin başkenti Prag ve Doğu Almanya'da bulunan Dresden şehirlerini kapsayan  Orta Avrupa seyehatinde neşeli ve renkli  anlar paylaştı.

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman  ve İstanbul'da düzenlenen  12. TKG programına Almanya'dan katılan  MUHAMEMD ERTURAN  11-15 Ağustos 2016 tarihleri arasında Macaristan'ın  Bugaç şehrinde düzenlenen Macaristan Hun-Türk Dünya Kurultayı'na katılmak üzere  Macaristan'a gititği sırada Estergon kalesi'ni ve başkent Budapeşte'yi de ziyaret ederek, Tuna nehri üzerinde tekne turu yaptı.

12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN'ın Macaristan gezisi albümüne bu linkten ulaşılmakatadır. 

alt

Romanya'dan 17. TKG programı üyesi  ERGHİN  HAGİCALİL (sağda)  2016 Eylül ayının ilk günlerinde Yunanistan'ın İon Denizindeki Corfu Adasında tatil yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-12 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düznelenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan kataılan ERGHİN HAGİCALİL tıp doktorudur. 

ERGHİN HAGİCALİL sağlık sektöründe faaliyet gösteren, Romanya genelinde  poliklinik ve laboratuvar işleten şirket sahibidir.

17. TKG üyesi ERGHİN HAGİCALİL'in Corfu Adası ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Ukrayna'dan katılan ALİNA POTAPOVA seyahat etmeyi sevdiği için, iş ve tatil amaçlı olarak sık sık Avrupa şehirlerini ziyaret etmektedir. 

2016 yılında Nisan ayının son günerinde arkadaşları ile birlikte  İspanya'nın Balear Adalarından Mallorca'da  Palma Super Yacht Show'u ziyaret eden ve yelken yapan ALİNA POTAPOVA   Temmuz ayının ikinci yarısında İspanya'nın adası İbiza'da tatil yaptı. 

18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA'nın İspanya ziyaretlerine ait fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

ürkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ALİNA POTAPOVA, kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan www.tercuman.com.ua  şirket sahibidir. www.steklopodiyom.etov.com.ua portalı üzerinden toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmektedir.