alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına kKTC'den katılan grup sözcüsüs MUSLU AKGÜNEY solda) 8 Mart 2014 Cumartesi gecesi Bursa  Yenişehir havaalanında  Adana uçağının beş saat gecikmeyle kalkaması nedeniyle  heyet üyelerini oyalayabilmek için çeşitli oyunlar organzie ederek,  bekleme süresinin neşeli geçmesini sağladı.

Bursa-Adana uçuşu için  Yenişehir havaalanında Bora Jet'in  5 saatlik gecikmesini grup üyeleri çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli bir şekilde geçirdiler.

alt

Makedonya'dan TANER DEMİRCİ (solda 2.)  uzun bekleyiş zamanını arkadaşları için çeşitli eğlenceler düzenleyerek neşeli hale getirdi.

Makedonya'dan programa katılan TANER DEMİRCİ'nin başarılı sunumu ile gerçekleşen  sessiz sinema ve  kelime bulmaca oyunları videolarına ulaşmak  için bu linkin tıklanması önerilmektedir.

alt

17. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan ve otomotiv yedek paraça  sektöründe faaliyet gösteren SAFET ALOMEROVIC sessiz sinema oyunu gönüllü anlatıcısı olarak arkadaşlarının güzel vakit geçirmeisni sağladı.  

alt

17. TKG üyesi SAFET  ALOMEROVIC'in  (ortada) anlattığı filmi tanımaya çalışan dönem arkadaşları ilgiyle izliyor.

Bir başka videoya ulaşmak isterseniz bu linki ziyaret etmeniz gerekecektir. 

alt

17. TKG programı kataılımcılaraı  şehirler arasında uzun saatler süren yolculuklarda bile neşelerini yitirmedi ve arkadaşlık ortamını sıcak tutmayı başardı.