alt

16. TKG programına Rusya Federasyonu'nun  Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti'ni temsilen  katılan TAKHİR KHOSUEV (TAHİR HOSU)  25 Eylül 2016 Pazar günü Eiffel Kulesi önündeki bu fotoğraf ile Paris ziyaretini belgeledi.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul' illerinde  düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı TAKHİR KHOSUEV,  yaş sebze ve meyve ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Moskova ve Yaroslavl şehirleri Ticaret ve Sanayi Odaları üyesidir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılanSAYED MASUD AHMADİSAYED AZİZULLAH   (MASUD AHMADİ (sağda) Paris ziyaretini Eiffel Kulesi fotoğrafı ile belgeledi. 

TOBB tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlerİnde  Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul  illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dna katılan SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH,  ithalat, ihracat, uluslararası taşımacılık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Afganistan’da konuşlanan NATO ve ABD askeri güçleri için gıda temini ve askeri araç nakliyesi işlerini yapmaktadır. Afganistan Ticaret Odası üyesidir. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. TKG programına  Kosova temsilcisi olarak katılan EDİS  ÇABRATİ  (solda) Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Türk şehri  Prizren'de yaşamaktadır ve otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan aile şirketi Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbu'da düzenlenen 10. TKG programına Almanya'dan katılan SEMİH KURTULUŞ, istihdam sektöründe  hizmet sağlayan şirket sahibidir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU 15-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında arkadaşı ile birlikte gerçekleştirdiği Avrupa ziyaretinde  Paris'i de gezdi.

10. TKG üyesi  TEMİRLAN SARLYKBEK UULU toplu yemek üretimi,  mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir. Geliştirmiş olduğu Kozu Grill markası ile ABD’de bayilik vermiştir. Dağ oteli ile turizm işletmeciliği yapmaktadır. Türk ortağı ile Kırgızistan'da beton üretim tesisi kurmuştur. Temsilcilik alarak, Bişkek'te "Özdilek" mağazası açmıştır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katIlan AKAN OZA aile şirketi  Oza Kahve'de yönetici olarak görev yapmaktadır.  Seyahat etmeyi seven AKAN OZA  her fırsatta  İstanbul ve Avrua ülkeleri arasında mekik dokumakadır. 

alt

Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen 16. TKG programına Almanya'dan katılan GÜLTEKİN DEMİR  danışmanlık şirketi sahibidir.

alt

6. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan SALAR AHMADİPOUR  hemen her yıl   Paris'e giderek akrabalarını ve  arkadaşlarını ziyaret etmektedir.  

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı SALAR AHMADİPOUR,  telekomünikasyon cihazları üretimi, donanım ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Ticaret Odası, Enformasyon Yüksek Konseyi, İran Muhaberat Şirketleri Derneği, İran Enformasyon Şirketleri Derneği, İran Bilgisayar Esnaf Birliği üyesidir.