alt

10. TKG programına İran'dan katılan HOSSEIN MEHRDAD ARIAN  (solda) bayram tatilinden yararlanarak eşi ve kızı ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ege Haber gazetesinde 8 Ağustos 2016 Pazartesi günü iki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler konusunda bir söyleşisi yayınlanan 10. TKG üyesi HOSSEIN MEHRDAD ARİAN Türkiye ile İran arasındaki ticari ve sosyal ilişkilerin gelişmesinde özel çaba göstermektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.TKG programına İran'ın başkenti Tahran'da katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN  temizlik makineleri ithalatı  yapan şirket sahibidir.

Ege Bölgesinde İzmir yakınlarında  üretim yapan makine üreticilerinin temsilciliğini yapmaktadır. İran Ticaret Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. Yarı zamanlı olarak İzmir'e yaşamaktadır. Ege Bölgesi İran İşbirliği Derneği'ni kurmuştur. 

alt

18. TKG programına Ukrayna'dan katıan ALİNA POTAPOVA (solda) bir proje nedeniyle Karaman'da bulunduğu  sırada,  haftasonu tatilinden yararlanarak 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde Konya2dan hareket eden hızlı trenle başkent Ankara'ya gelerek, arkadaşlarını ziyaret etti.  

Güneşli bir sonbahar gününde Ankara'yı gezen 18. TKG üyesi  ALİNA POTAPOVA Seğmenler Parkında  dinlendi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ALİNA POTAPOVA, kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan www.tercuman.com.ua  şirket sahibidir. www.steklopodiyom.etov.com.ua portalı üzerinden toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmektedir.

18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA'nın Ankara  ziyaretlerine ait fotoğraflara  ulaşmak için arkadaşımızın facebok sayfasına ait bu linkin ziyaret edlmesi önerilmektedir.  

alt

28  Nisan 2016 tariihinde üniversiteden sınıf arakadaşları ile buluşmak üzere Türkiye'ye gelen  16. TKG üyesi GÜLTEKİN DEMİR (soldan 2.) Almanya'da danışmanlık şirketi sahibidir. 

alt

16. TKG üyesi GÜLTEKİN DEMİR  (sağ başta) İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü 95 mezunu sınıf arkadaşları ile birlikte 30 Nisan-1 Mayıs 2016  tarihlerinde, Kayseri, Erciyes Dağı, Yahyalı, Derebağ Şelalesi, Kapuzbaşı Şelalesi  gezisi yaptı.

TOBB tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR (sağ başta), Sigorta Acenteliği, yatırım fonları ve tüketici kredisi, emlak kredisi vb konularda finansman ve yatırım danışmanlığı yapan bir firma sahibidir. Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) eski Başkanıdır. Alman Türk Enstitüsü (DTI) ve Baktat Eğitim Köprüsü Derneği üyesidir. 

alt

9. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan KHALİD MAYAS  (sol başta2016  yılının bahar aylaraında Ankara'da bulunduğu sırada çeşitli firmaların  yetkilileirile görüşerek, bayilik olanaklarını araştırdı. 

 alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşan Girişmciler programına Irak'tan katılan KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.