alt

17. TKG programına Almanya'dan katılan CEYLAN AYTUGAN (soldan 2.) ve JALE YILMAZER (soldan 3.), Kırgızistan  temsilcileri NİZAMİ NASİRDİNOV (sol başta), NURLAN SULAIMANOV (sağ başta) ve KANTEMİR AMİTOV (sağdan 2.)  2 Mat 2014 Pazar  akşamı Atataürk havalimanında İstanbul-Ankara uçağını beklerken faaliyet gösterdikleri sektörlerde işbirliği yapma olanakları  hakkında koyu bir sohbete daldı.

alt

Arnavutluk'an ALMİR KULLA (sol başta),  Almanya'dan JALE YILMAZER (soldan 2.), Gürcistan'dan ZURAB PUHUTKARADZE (sağdan 2.), Tacikistan'dan FIRDAVS HOJIMURODOV (sağ başta)  ve Kırgızistan'dan NURLAN SULAIMANOV (arkada)  7 Mart 2014 Cuma günü Bursa'da Darüzziyafe   lokantasında düzenlenen akşam yemeği sırasında neşeli bir dostluk ortamı paylaştı.

alt

Almanya'dan JALE YILAMZER (sol başta), Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV (soldan 2.) ve Afgnaistan'danMOHD MUSTAFA ELMİ  (sağdan 3.) Bursa Ticaret Borsası ev sahipliğinde 8 Mart 2014 Cumartesi günü  tarihi handa verilen öğe yemeğinde Bursa TB yöneticieri ile  sohbet etti ve ikram edilen döneri çok beğendi.

alt

 Adana Ticaret Borsası ev sahipliğinde 11 Mart Pazartesi akşamı düzenlenen  yenekte Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden SAFET ALOMEROVIC (sol başta), Yunanistan'ın  Rodos Adası temsilcisi MOUSTAFA SIECH   (soldan 2.) 16. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ve 17. TKHG heyetine ev sahipliği yapmak üzere Almanya'dan  özel olarak Adana'ya gelen EŞREF CAN TENLİK  (soldan  3.) ve 17. TKG programına  KKTC'den  katıan MUSLU AKGÜNEY (sağ başta) heyet üyelerine gösterilen yakın ilgiden çok memenun oldu  ve   ikram edilen Adana Kebabı beğendi. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girimciler toplantısına Rodos Adasından katılan  MOUSTAFA SIECH  (sağ başta) Adana Sanayi Odası  tarafından 11 Mart 2014 Çarşamba günü düzenlenen öğle yemeğinde  Oda yönetiicleri ile  sohbet ett. 

alt

9 Mart 2014 Pazar günü Mersin Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğinde Rodos Adası'ndan GÜNAY SIECH  (sol başta), Makedonya'dan TANER DEMİRCİ (soldan 2.), Tataristan'dan JULIA STRUNENKOVA (soldan 3.)  KKTC temsilcileri MUSLU AKGÜNEY (sağdan 4.) ve İLKE ÖZERLAT (sağan 3.), Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (sağdan 2.) ve  Yunanistan'ın  Batı Trakya bölgesinden  MEMET MOLLA ALI MEMET  (sağ başta) servsi edilen lzezzeti meze ve kebaplar eşliğinde saimi bir sohbet gerçekleştirdi.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan ABDAL AMEER M. HASSAN FAHMI  (sol başta) ve Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV  (sağ başta) dost sofralarda gerçekleşen  samimi sohbetlerden memnun oldu.

alt

Tacikistan'dan FIRDAVS HOJIMURODOV (soldan 2.), Romanya'dan Dr. ERGİN HAGİCALİL (sağ başta), Azerbaycan'dan  RAMİL ALİYEV  (sağdan 2.) ve Kırgızistan'dan NİZAMİ NASİRDİNOV  (sağdan 3.)  9 Mart 2014 Pazar günü  öğle yemeğine ev sahipliği yapan Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İSMAİL SARI  (masa başında) ile sohbet etti.