alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan genç girişimciler mola anlarını neşeli dostluklar geliştirmekte değerlendirdiler.

Karadağ'dan  MİRELA PALAMAR (sol başta), KKTC temsilcileri İLKE ÖZERLAT (soldan 2.) ve  MUSLU AKGÜNEY (soldan 3.), Makedonya'dan TANER DEMİRCİ (sağdan 2.) ve Bosna Hersek temsilcisi İSMAR ZAHİROVIC (sağ başta) yoğun geçen ders ve sunumlardan sonra TOBB'un sosyal tesislerindeki toplu öğle yemeği sırasında  aynı masada buluştu. 

alt

17. TKG programına KKTC'den katılan İLKE ÖZERLAT (solda), MUSLU AKGÜNEY (sağda)  ve Bosna Hersek'ten İSMAR ZAHİROVIC (ortada) heyetin Ankara'da konakladığı GürKent Otelin bahçesinde neşeli sohbetler paylaştı.

alt

8 Mart 2014 Cumartesi günü Bursa Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde taraihi handa düzenlenen öğle yemeğinde  genç girişimciler  Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (soldan 2.), Tataristan'dan  (soldan 3.), KKTC'den MUSLU AKGÜNEY (sağdan 3.), İLKE ÖZERLAT (sağdan 2.) ve Arnavutluk temsilcisi  ALMİR KULLA  (sağ başta) Bursa TB Genel Sekreter Yardımcısı HANDE CEYLAN  (sol başta) ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana  Mersinve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'tan katılan YASHAR JASIM ABED MOHAMED (solda)  ve ABDAL AMEER M. HASSAN FAHMI  (sağda) Rusya Federasyonu temsilcisi JULIA STRUNENKOVA ile ülkelerindeki ekonomik ve siyasi ortam hakkında bilgi paylaştı.

alt

17. TKG programna Irak'tan katılan ABDAL AMEER M. HASSAN FAHMI   (sol başta)  YASHAR JASIM ABED MOHAMED (sağ başta),  Almanya'dan JALE YILMAZER (soldan 2.), RECEP YILKDIZ (sağdan 2.)  heyetin rehberi Dr. FATİH MÜDERİSOĞLU (ortada) eşliğinde 3 Mart 2014  Pazartesi akşam saatlerinde gerçekleşen ARMADA AVM  ziyareti sırasında bahçede dinlenerek, açılış gününün yorğunluğundan kurtuldu. 

alt

Adana Ticaret Odası tarafından 11 Mart 2014 Pazaretsi günü  ünlü Onbaşılar kebapçısında  heyet onuruna düzenlenen  akşam yemeği sırasında da birbirlerinden ayrılmayan Azerbaycan'dan RAMIL ALIYEV (solda) ve Kırgızistan'dan  KANTEMİR AMİTOV  (sağda),  17. KG programı sırasında başlayan yakın arkadaşlıklarını programdan sonra ülkeler arası ziyaretlerle sürdürdü. 

alt

Kırgızistan'dan  KANTEMİR AMİTOV (solda), Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 9 Mart 2014 Pazar akşamı düzenlenen yemek sırasında da yakın arkadaşı Azerbaycan  temsilcisi RAMİL ALİYEV (sağda)  ile neşeli bir ortam paylaştı.