alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan  katılan ve Ahıska Türkü olan LATIPSHA ASSANOV  (sağda) ile  Karadağ temsilcileri MİRELA PALAMAR (ortada) ve SMAIL KRCO (sağda) TOBB binasında  gerçekleşen derslerin ve sunumların yararlı olduğunu belirterek,  ilgiyle izlediler.  

alt

Almanya'dan CEYLAN AYTUGAN (solda) , Arnavutluk'dan ALMİR KULLA (ortada) ve  Afganistan'dan MUSTAFA ELMİ (sağda)  OBB ikizkuleerde derslerin ve sunumarın başlamasını beklerken sohbet ettiler.

alt

TOBB 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Açılış Oturumu 3 Mart 2014 Pazartesi günü, TOBB Sosyal Tesisleri’nde TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Ali Emre YURDAKUL'un başkanlığında Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı Cüneyt YAVUZCAN'ın katılımıyla   yapıldı.

TKG web sdayfasında yayınlanan "Açılış Oturumu" haberine ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan RAMİL ALİYEV TOBB'da yapılan dersler ve sunumlardan memnun kaldı ve yararlı buldu. 

alt

Bu haberle ilgili ayrıntılar ve farklı fotoğraflar TOBB web sayfasında haber arşivinde yayınlanmaktadır. Açılış Oturumu ile ilgili tüm fotoğraflara ulaşmak için lütfen bu linki ziyaret ediniz.  

alt

17. TKG programına katılan girişimciler Arnavutluk'dan ALMİR KULLA (solda), Tacikistan'dan  HOKIMDJON JABOROV (ortada) ve Kırgızistan'dan  KANTEMİR AMİTOV (sağda)  TOBB ETÜ tanıtımını ve Ramazan Hoca'nın Girişimciik  sunumunu ilgiyle izlediler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk girişimiciler için  4 Mart 2014 Salı günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde "Girişimciiik Dersi" düzenlendi.

alt

17. TKG programına Irak'dan katılan  ABDAL AMEER M. HASSAN FAHMI (solda)  ve Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV (sağda) "Girişimcilik Nedir" dersini sunan Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ Hoca'ya özel olarak teşekür ettiler.

23 ülke ve 2 özerk bölgede gelen 44 konuk girişimciye Üniversiteni olanaklarını ve hizmetlerini anltabilmek için İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı  Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ tarafından TOBB ETÜ'yü tanıtan geniş bir sunum yapıldı.