alt

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  ÖZER MATLI (soldan 2.) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 17. TKG heyetinde yer alan kadın girişimcilere çiçek verdi.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen  Almanya'dan RECEP YILDIZ  (arka sırada, soldan 3.), JALE YILMAZER (sol başta), KKTC'den İLKE ÖZERLAT (sağdan 2.), Rodos Adası'ndan  GÜNAY SIEH (sağ başta), Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (ön sırada solda), Rusya Federasyonu temsilcisi  JULIA STRUNENKOVA heyetin 8 Mart 2014 Cumartesi günü gerçekleşen  ziyareti sırasında çiçeklerle karşılanmaları  nedeniyle  Bursa TB Başkanına zarif davranışı için teşekkür etti.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girimciler programına katılan konuk heyet üyeleri Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 7 Mart 2014 Cuma günü  düzenlenen ve çok verimli geçen ikii iş görüşmelerine ülke  bayrakları ile selamlayarak teşekkür etti.

alt

17. TKG programına İran'dan  katılan MOHAMMAD JAFAR SALEHI  (solda), komşu ülke Tacikistan'dan gelen girişimciler ABDUSAMAD KHAMIDOV       (ortada) ve HOKIMDJON JABOROV  (sağda) ile yakından ilgilendi ve deneyimlerini paylaştı.