alt

TOBB tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan HALİDE GÜRÜN  Magusa Plus Dergisi ile yaptığı söyleşide, yönetici olarak görev yaptığı aile şirketinin büyüme hikayesini anlattı. 

12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN  Magusa Plus ile yaptığı söyleşide; " Akgöl olarak misyonumuz, ürünlerimizi, sağlıklı ve kaliteli üretim teknolojisiyle üreterek, sağlıklı beslenme ve gıda güvencesi bilincini topluma aktarıp, insan sağlığının korunmasını ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmaktır" dedi.

HALİDE GÜRÜN 1979 yılında kurulan ve ülkenin en köklü gıda ve paketleme tesislerinden birisine sahip Akgöl Süt Ürünleri   şirketinde ithalat  ve ihracattan sorumlu yönetici olarak görev yapmaktadır.

TKG web sayfasında yayınlanmakta olan AKGÖL LTD şirketinin başarı öyküsüsüne ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

1990'a kadar Gazimağusa’da üretim yaptıklaraını, kapasite artırarak 1990 yılından itibaren günümüze  kadar Yeni Erenköy'deki tesislerde  faaliyet gösterdiklerini belirten HALİDE GÜRÜN, “Ürünlerimiz arasında başta Kıbrıs’ın geleneksel peyniri hellim olmak üzere, beyaz peynir, taze kaşar, nor ve Mağusa halkının yakından bildiği ve sevdiği delikli peyniri imal etmekteyiz” dedi.

Magusa Plus   facebook sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

12. TKG programı katılımcısı HALİDE GÜRÜN Üniversite eğitimin i2010 yılında İngiletere'de Reading Üniverstesi'nde İşletme ve Yöneticilik bölümünde tamamladı.  Mezun olduktan sonra Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayii Ltd’de aktif rol almaya başladı. İthalat ve İhracat Sorumlusu olarak görevini disiplinli ve genç vizyonu ile yerine getirmesi ciddi bir takdir toplamaktadır. Son bir yıldır İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi  MBA programında eğitimine devam etmektedir.

Gündem Kıbrıs Gazetesinde yayınlanan ayrıntılı söyleşi haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Çalışkan arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.