alt

17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ  (sağdan 3.)  Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından  Almanya'nın Frankfurt şehrinde  düzenlenen turizm sektör temsilcileri  toplantısında TOBB Başkan Yardımcısı HALİM METE  (sağdan 5.) ile görüştü.

alt

TOBB Başkan Yardımcısı HALİM METE (soldan 3.) ve   Kültür ve Turizm Bakanı NABİ AVCI (sağdan 4.), Almanya’nın önde gelen tur operatörleri ve turizm sektörü temsilcileriyle Frankfurt’ta bir araya geldi.

Kültür  ve Turizm Bakanlığı web sitesinde yayınlanan footğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

12 Ağustos 2016 tarihinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın da katılımıyla Almanya’nın Frankfurt kentinde Alman Tur Operatörleri ve Sektör Temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirilmiştir.Türkiye ile Almanya arasındaki güçlü turizm ilişkilerinin değerlendirildiği ve 2016 yılına yönelik eylem planının ele alındığı toplantı basına kapalı yapıldı.

Toplantıya, Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik ile Frankfurt  Başkonsolosluğu Kültür ve Turizm Ataşesi Osman Şahin de katıldı.

Hürriyet Gazetesinde yayaınlanan  fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TURSAB web sayfasında yayınlanan turizm sektör toplantısı haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.