alt

17. TKG programına katılan konuk girişimciler  Romanya temsilcisi  Dr. ERGİN HAGİCALİL (sol başta),  Makedonya'dan TANER DEMİR (soldan 2.), Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (sağdan 2. ve Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden  SAFET ALOMEROVIC (sağ başta) 4 Mart 2016 Salı günü gerçekleşen  Anıtkabir  ziyareti sırasında çiçeklerle örülü Türkiye haritası önünde anı fotoğrafında buluştu.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girşimciler programına katılan Almanya heyeti  üyeleri  CEYLAN AYTUGAN (sol başta), RECEP YILDIZ  (soldan 3.), JALE YILMAZER (sağdan 2.) ve RIFAT KAZANCIOĞLU (sağ başta)  Anıtkabir ziyareti sırasında ekip arkadaşılkarını bu  fotoğrafla belgeledi.

alt

17. TKG programına Moldova'dan katılan VASILI  CHIOROGLO (sol başta) , KKTC'den  İLKE ÖZERLAT (soldan 2.), Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (soldan 3.), Gürcistan'dan ZURAB PUHUTKARADZE (sağdan 2.) ve Tataristan temsilcisi  JULIA STRUNENKOVA Anıtkabir ziyaretinde duygulu anlar paylaştı. 

alt

17. Türkçe Konuşan Girşiimciler programına Karadağ'dan katılan MİRELA PALAMAR (solda), T.C. Podgorista Büyükelçiliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul İllerinde düzenlenen 17. TKG programına Kosova'dan katılan MUHEDIN METEHIU (sol başta), Almanya temsilcileri RECEP YILDIZ (soldan 2.) ve JALE YILMAZER (sağdan 21.) ile Bosna Hersek'ten İSMAR ZAHİROVIC (sağ başta) Anıtkabir ziyareti sırasında kameralara  birlikte gülümsedi.