alt

17. TKG programına katılan konuk girişimciler kısa sürede yakın arkadaş oldu. Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (sol başta), İran'dan MOHAMMAD JAFAR SALEHI (soldan 2.), Gürcistan'dan ZURAB PUHUTKARADZE  (sağdan 2.) Tataristan'danJULIA STRUNENKOVA (sağ başta), Irak'tan YASHAR JASIM ABED MOHAMED  (arka sırada, solda) ve Almanya'dan RIFAT KAZANCIOĞLU (arka sırada sağda)  yolculuklarda neşeli anlar paylaştı. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı sırasında tanışan KKTC'den İLKE ÖZERLAT  (solda) ve Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (sağda) programın akışına katkı yaparak, grup içi dostluklaraın gelişmesine de yardımcı oldu.  

alt

Irak'tanABDAL AMEER M. HASSAN FAHMI   (sol başta), İran'dan MOHAMMAD JAFAR SALEHI  (ortada) ve heyet başkanı  Almanya'dan RECEP YILDIZ  (sağda) iş deneyimlerini  genç katılımcılarla paylaştı.

alt

Karadğ temsilcisi MİRELA PALAMAR (solda)  T.C. Karadağ Büyükelçiliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır. 

alt

KKTC'den  MUSLU AKGÜNEY (solda), Afgnaistan'dan  MOHD MUSTAFA ELMİ  (ortada) ve Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (sağda) program kapsaımında Mersin'de düzenlenen  çevre gezisi sırasında cennet cehemennem mağaraları ziyaretinde  dönem arkadaşlıklaraını bu fotoğrafla belgeledi.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17 TKG programına katılan  girişimcilerden Kosova'dan MUHEDIN METEHIU (sol başta),  Arnavutluk'tan  ALMİR KULLA (soldan 2.), Afganistan'dan SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH  (sağdan 3.) ve  MOHD MUSTAFA ELMİ  (sağ başta) ile Karadağ temsilcisi MİRELA PALAMAR (sağdan 2.) yoğun program akışı sırasında, mola anlarında dostluklarını pekiştirme prtamlarını değerlendirdi.