alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına Karadağ'dan katılan MİRELA PALAMAR (sağda) Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ÖMER ABDULLAH ÖZDEMİR'e heyet üyeleri adına yerel motifli bir tabak sundu. 

Heyet Başkanı Almanya'dan RECEP YILDIZ (solda) hediye takdim törenine eşlik etti. 

alt

17. Türkçe Konuşan Girimciler programına kataılan KKTC temsilcileri  MUSLU AKGÜNEY (sağdan 2.) ve İLKE ÖZERLAT (sağ başta),  Mersin TB Başkanına heyet üyelerine gözterine özle ilgi nedeniyle teşekkür ederek, Kıbrıs'ın ünlü  elişi  Lefkara nakşı, işlemeli bir tabak sundu. 

alt

17. TKG programına katılan konuk girişimciler Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinden çok memnun kaldı ve verimli bağlantılar kurdu. 

alt

17. TKG heyeti 10 Mart 2014 Pazartesi günü gerçekleşen   Mersin ziyareti sırasında  Atatürk Meydanındaki bayrak süslemeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

alt

17. TKG heyetinin genç üyeleri  Kazakistan'dan YERMEK ABDİMANAPOV (sol başta), Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (soldan  2.), Makedonya temsilcisi TANER DEMİRCİ (soldan 3.), KKTC'den İLKE ÖZERLAT (sağdan 2.) ve Arnavutluk'tan ALMİR KULLA (sağ başta)  Mersin ziyareti sırasında neşeli dostluklar paylaştı.