TOBB   tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar   Bursa  TSO ev sahipliğinde Nestle-Erikli Su Üretim Tesislerini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. TKG Programına  yirmiiki ülke  ve iki özerk bölgeden toplam kırkdört girişimci katılmıştır.

Konuk girişimcilerden Nestle -Erikli şişeleme tesislerini gezebilmeleri  çin steril giysiler giymeleri istendi.

17. TKg  heyetiüyeleri ziyaretçiler için  hazırlanan "kullan-at" giysiler ile anı fotoğrafları çektirdi.

17. TKG programına Tacikistan'dan katılan  HOKIMDJON JABOROV,  PVC ve  alüminyum  kapı pencere üretimi yapan, inşaat mobilyası, korkulu ve merdiven imalatları alanında faaliyet göstere şirket sahibidir. Tacikistan İşadamları Derneği (ASOT) üyesidir.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan  ULUGBEK HOLMATOV    AMBİT Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

Nestle-Erikli şişeleme tesisinde 17. TKG üyelerine  bilgiverildi, üretim tesisi gezdirildi ve ikram sunuldu.