TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna Hersek'ten katılan İSMAR ZAHİROVIC (sol başta), Irak'tan YASHAR JASIM ABED MOHAMED (soldan 2.), Karadağ temsilcisi MİRELA PALAMAR (soldan 3.) Almanya'dan JALE YILMAZER (sağdan 3.) KKTC'den İLKE ÖZERLAT (sağdan 2.), Rusya Federasyonu temsilcisi JULIA STRUNENKOVA (sağ başta) Bursa Valisi MÜNİR KARALOĞLU  tarafından 17. TKG heyeti onuruna verilen "Bursa'ya  hoşgeldiniz" kokteylinde neşeli anlar paylaştı.

17. TKG programına Kazakistan'dan katılan YERMEK ABDİMANAPOV (sol başta)  Almanya'dan JALE YILMAZER (soldan 3.), Kırgızistan'dan NURLAN SULAIMANOV (sağdan 2.) ve Romanya temsilcisi ERGİN HAGİCALİL (sağ başta) yağmur altında  Bursa'nın tarihi bölgelerini ziyaret ederken paylaştıklaraı neşeli anlar fotoğraflara yansıdı.

Kırgızistan'dan NİZAMİ NASİRDİNOV (solda arkada), Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV (soldan 2.) ve ALİSHER AZİMOV (sağ başta) ile Almanya'dan CEYLAN AYTUGAN (önde, ortada) 8 Mart 2014 Cumartesi günü gerçekleşen çevre gezisi sırasında  Osmanlı Devletinin kuruluş yıllarındaki başkenti Bursa'da  dönem eserlerini rehber eşliğinde  ziyaret etmekten memnun kaldı.

17. TKG heyetini  8 Mart  2016 Cumartesi gecesi Bursa Yenişlehir havalanından Adana'ya götürecek olan Bora Jet  firmasının uçağı arızalanınca konuk havalanında yedi saat beklemek zorunda kalan konuk giirşimcilere havalanı yönetimi tarafından ikramda bulunuldu..

Almanya'dan heyet başkanı RECEP YILDIZ (önde, solda) ve JALE YILMAZER (önde, sağda), Rodos Adası'ndan GÜNAY SIECH (arkada solda) ve Romanya'dan Dr. ERGİN HAGİCALİL  (arkada, sağda) VIP salonunda birlikte televizyon seyrederek sohbet etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan NİZAMİ NASİRDİNOV (sol başta),  Gürcistan temsilcisi  ZURAB PUHUTKARADZE (soldan 2.), Almanya'dan  JALE YILMAZER (sağdan 2.) ve Özbekistan'dan BAHTİYOR KHAİTOV (sağ başta)  Bursa manzarası eşliğinde  dönem arkadaşlıklarını belgelemek üzere  yağmur altında kamerya birlikte gülümsedi.