alt

TOBB tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler kısa sürede arkadaş oldu ve program sırasında neşeli ve renkli anlar paylaştı. 

Irak'tan İSAM ABBAS VENDAVİ (sol başta), Kazakistan'dan  ARMAN ALMEREKOV (soldan 2.) ve ELDAR MOLDABAYEV  (soldan 3.), Romanya'dan NEJLA CURTACAI (sağdan 3.) ve NARGİS SEPTAR  (sağdan 4.), Özbekistan'dan   MARIFJON KURBONOV  (sağdan 2. ve BAHRİDDİN KAMOLİDDİNOV (sağ başta) ve FARHODBEK MAMAJONOV  (arkada, ayakta) Gaziantep ziyaretinde neşeli anlar paylaştı. 

alt

15. TKG programına Slovenya'dan katılan DZELİL SALİJİ (solda) Almanya temsilcileri NEVZAT DOĞAN (ortada) ve FATİH DOĞAN (sağda) ile kısa sürede arkadaş oldu.

alt

Kazakistan grubunun çalışkan üyeleri ŞOLPAN SIRGABAYEVA (solda) ve  ASKAR TAZHIKEN (ortada), Ankara'da rahatsızlanınca bebek beklediğini öğrenen ALİYA SÜLEYMENOVA (sağda) ile yakından ilgilendiler.          

alt

Arnavutluk'tan ERMAL MERDANİ (ortada) ve  Yunanistan Batı Trakya  temsilcisi  İBRAHİM İBRAHİMKO (sağda) Gaziantep'teki Mutfak Müzesi ziyareti sırasında rehber tarafından yapılan açıklamaları ilgiyle dinledi.     

alt

15. TKG programına Tacikistan'da katılan DZHAMOLIDDIN (CEMALETTİN) AHUROV (solda) Afganistan katılımcısı SAYED BABÜR S. JAMALUDDİN (ortada) ve heyetin gönüllü nöbeticisi Kazakistan'dan ASKAR TAZHIKEN (sağda) arasında  kısa sürede dostluk duyguları gelişti.

alt

TOBB tarafındna düznelenen 15. TKG programına katılan konuk girişimciler Ankara'da, Kurtuluş Savaşı Müzesi  ziyaretinde heyecanlı ve duygulu anlar paylaştılar. 

alt

Özbekistan'dan BAKHRİDDİN KAMOLİDDİNOV (solda) ve Romanya'dan NARGİS SEPTAR (sağda) Gaziantep-İstanbul uçağında anı fotoğrafında buluştular.

12-23 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Malatya ve Gaziantep illerinde düzenlenecek olan TOBB 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 22 ülke ve 5 özerk bölgeden 47 katılımcı iştirak etmiştir.