alt

15. TKG programına Romanya'dan katılan  NEJLA CURTACAI (solda) Kazakistan heyetinde yeralan ALIYA SULEIMENOVA (ortada) ve SHOLPAN SYRGABAYEVA (sağda)     ile heyet başkanı Almanya'dan heyet başkanı  VELİ KARAKAYA'nın eşi MİJUNG KARAKAYA  (arkada sağda) kısa sürede arkadaşlıklarını geliştirdi. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'nın Köstence şehriden katılan NEJLA CURTACAI  (sağda) ve NARGİS SEPTAR  (solda), Bulgaristan'dan  MECBURE EFRAIMOVA (ortada) tanışmaktan duydukları memnuniyeti belirtti.

alt

Kazakistan temsilcileri ALIYA SULEIMENOVA (solda) ve SHOLPAN SYRGABAYEVA (ortada)  Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesi NEJLA CURTACAI (sağda) ile yoğun  program sırasında  işbirliği yapabilecekleri  konuları değerlendirme fırsatı buldu.  

alt

Kazakistan'dan ALIYA SULEIMENOVA (sol başta) ve SHOLPAN SYRGAYEVA (sağ başta), Romanya'dan NEJLA CURTACAI (soldan 2.), ile Bulgaristan'dan MECBURE EFRAIMOVA (sağ başta) Ankara'da  Estergon Kalesi ziyareti sırasında dönem arkadaşlıklarını bu fotoğrafla belgelediler.

alt

15. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MECBURE EFRAIMOVA (sağda)  başarılı sivil toplum projeleri gerçekleştirmiş olan Güneş-Türkiye ile İlşkiler Derneği'nin kurucusudur ve uzun dönem başkanlık görevini üstlenmiştir.