alt

6. TKG programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU  (solda) 15. TKG programına  Slogvenya'dan katılan DZELİL SALİJİ'yi (sağda)  1. TKG programına Bulgaristan'dan katılan  AYNUR ENGER  (ortada) ile TOBB'un 60. yıl kutlama etkinlikleri sırasında İstanbul'da tanıştırdı.

 

alt

15. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MECBURE EFRAIMOVA (solda) Romanya Demokrat Türk Birliği kadın Komisyonu tarafından her iki yılda bir Köstence'de düzenlenen "Balkanarda Türk Kadını Sempozyumu" sırasında tanıştığı 2. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan SEVGİNAR SERBEST (sağdan 2) ile TOBB'un 60. Yıl etkinlikleir kapsamında İstanbul'da yeniden görüşmekten çok memnun oldu.  

13. Türkçe konuşan Girişimciler programına İran'dan katılan NASTARAN POURDOWLAT (sağ başta) TKG ailesinin kadın üyeleri ile tanışıp arkadaş olmaktan özel bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.  

alt

15. TKG programına Bulgaristan'dan MEDZHBURE (MECBURE) HASANOVA EFRAIMOVA (sol başta), Irak'tan İSAM ABBAS VENDAVİ (soldan 2.) katılan Almanya'dan NEVZAT TEKİN  (sağ başta)  13. Türkçe Konulan Girişimciler programna İran'ın başkenti Tahran'dan katılan  NASTARAN POURDOWLAT  (sağdan 3.) ve Rusya'nın Karaçay Özerk Bölgesi'nden katılan SOLTAN KHAPCHAEV (soldan 3.) ile 13 Eylül 2012 tarihinde Four Season Otelde düzenlenen  TOBB'un 60. Yıl Kutlama törenlerine ve TOBB Uluslararası İş Forumu sırasında tanıştı.

TOBB Uluslarası İş Forumu'nun ayrıntıları ve gündemdeki konular için TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan habere  bu inkten ulaşmak mümkündür.