alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. TKG programına Almanya'dan katılan BÜLENT ÇAKIROĞLU  (ortada) dogumgününü  Ankara'da konakladıkları otelde  grup üyesi arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Doğum günü pastasını keserken heyecanlanan 11. TKG üyesi  BÜLENT ÇAKIROĞLU'nu dönem arkadaşları   Irak'tan ŞEREF MÜFTÜOĞLU (sol başta)Romanya'dan ELGHİN BARİ  (arkadada, solda) ve Sırbistan Sancak'dan KEMAL ALCAN  (arkada, sağda)  yalnız bırakmadı.

11. TKG grubunun sözcüsü olan BÜLENT ÇAKIROĞLU samimi davranışları ve iletişim becerileri ile kısa sürede arkadaşlarının gönlünü kazandı.

BÜLENT ÇAKIROĞLU için düzenlenen sürpriz doğum günü kutlaması, heyetin Ankara'da konakladığı Gürkent Otelde yapıldı. 

.alt

11. TKG programıa Almanya'dan katılan BÜLENT ÇAKIROĞLU (sol başta)  Almanya'dan NECDET DOĞAN (sağ başta)  ve Türkmenistan'dan  dönem arkadaşları ile doğum günü kutlamaları kapsamında devam eden gece gezmesinde neşeli anlar paylaştı.

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  Katılımcı Sertifikasını Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı KEMAL  YURTNAÇ'dan (solda) alan BÜLENT ÇAKIROĞLU (ortada)  Almanya’da ahşap sektöründe faaliyet göstermektedir.

TKG  programında  raportörlük görevini üstlenen ve TKG facebook sayfasının da gönüllü  moderatörü olan  MERT ERMİŞ  (sağda) sertifika törenine eşlik etti.