TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler  kısa sürede   arkadaş oldu ve neşeli anlar paylaştı.

Program kapsamında gerçekleşen ziyaretler sırasında mola anını değerlendiren Tacikistan'ın başkenti  Duşanbe'den  KOBİLCAN HAYDAROV (sol başta, ayakta), Romanya'nın Köstence şehrinden EDEN VAROL GELAL (soldan 2.) Yunanisan Batı Trakya temsilcisi EROL AMET  (sağdan 2.) Irak'ın Kerkük şehrinden ÖMER MAYAS'ın  (sağ başta) doğaçlama söylediği espirili şiirleri neşeyle dinledi.

10. TKG programına Rusya Federasyonu'nun  başkenti Moskova'dan katılan ALEKSEY MOROZOV (solda), Tataristan Özerk Cumhuriyeti  temsilcisi AYRAT KHAYRULLİN (sağda)  ile Ankara'da konakladıkları Kent Otel'de paylaştıkları neşeli ortam fotoğrafa yansıdı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından düzenlenen 10. TKG programına  Almanya'dan katılan SALİH  KARATEPE (sol başta)  Kırgızistan'dan katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (sağ başta) Irak temsilcileri OMER RAFIK TEVFİK MEYAS (sağdan 2.), MUHANNAD JALAL ISMAEL  (2. sırada, sol başta) Ukrayna temsilcisi LARYSA BAŞKAN (soldan 2. ve Kırım Özerk Cumhuriyeti temsilcisi SADIH TABAH (sağdan 3.) Yunansitan'dan EROL AMET (2. sırada, ortada) ve Afgansitan'dan JAMSHİD SAEEDİ (arkada, ortada) Ankara'da şehir gezisi sırasında aynı neşeli karede buluştu.

Tacikistan'dan KOBİLCAN HAYDAROV (solda) ve  Kazakistan'dan CANDOS SULTASOV  (sağda) Ankara Kalesinde bulunan Rahmi Koç Müzesi ziyareti sırasında  sergilenen malzemeleri ço beğendi ve neşeli deneyimler kazandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 20 Mayıs- 05 Haziran 2010 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 24 ülkeden 44 girişimci iştirak etmiştir.