alt

İran'dan HOSSEIN MEHRDAD ARIAN (sağda) 10. TKG programına katılan konuklara  "Dış Politika" konusunda sunum yapan  Prof. Dr. HASAN ÜNAL'a (solda) hediye sunarak, arkadaşları adına teşekkür etti. 

10. TKG Programı kapsamında 27 Mayıs 2010 Perşembe  günü akşan yemeğinden hemen sonra Ankara'da Gürkent Otelde Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. HASAN ÜNAL tarafından “Türk Dış Politikası” konulu bir seminer verilmiştir.

alt

Makedonya'dan İDRİS DERVİŞ (sol başta), Yunanistan Batı Trakya temsilcisi EROL AMET (soldan 2.) , Bulgaristan temsilcileri  SEYHAN MEHMEDOV (sağdan 3.)  ve  FİKRET BAYRAM VELİ  (sağ başta) ile Ukrayna Kırım temsilcisi SADIH TABAKH (sağdan 2.)  Hasan Hoca'nın dersini ilgiyle izledi. 

Prof. Dr. HASAN ÜNAL'ın sunumu  konukların yaşadıkları ülkeler ile Türkiye arasındaki ilişkilerin genel değerlendirmesi niteliğinde olduğu için katılımcılar tarafından ilginç ve yararlı bulunmuştur. Konuklar söz alarak, kendi görüş ve  izlenimlerini paylaşmıştır.

Uluslararası Siyaset Dersi sayesinde 10. TKG programı katılımcıları  dönem arkadaşlarının ülkelerini tanıma ve  karşılıklı ilişkiler hakkında  aydınlanma olanağı bulmuştur.