alt

19. Türkçe konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan  ULUKMAN BAPAEV (sol başta), ZHOODAR OMOSHOV (soldan 3.) ve NURLANBEK DAMİNOV (soldan 4.)  Polatlı Kaymakamı MAHMUT NEDİM TUNÇER'e Kırgız Kaftanı sundu.

Polatlı Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi YAHYA TOPLU (sağdan 2.), Polatlı belediye Başkan Yardımcısı  MUHSİN AKDENİZ  (sağ başta) ve  kaymakamın konuğu olarak etkinlğe katılan  Polatlı doğumlu, Trabzon'un  Arsin ilçesinin Kaymakamı ERGÜN BAYSAL (soldan 2.) kaftan giydirme törenine eşlik etti.

alt

Polatlı kaymakamı MAHMUT NEDİM TUNÇER  toplantıda Türkçe Konuşan girişimcilere seslenerek, "bu yıl 19.'su yapılan  bu programda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  ile Dışişleri Bakanlığının iş birliği ile her yıl bu program organize edilmesinden ve   farklı ülkelerden gelen 50 yabancı girişimciyi ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Polatlı Kaymakamlığı web sitesinde yayınlanan  fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Polatlı Ticaret Borsası 'nın ev sahipliğinde  düzenlenen toplantıya Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz, Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu ve Yönetimi, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ve Yönetimi, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçede faaliyet gösteren girişimciler katıldı.

alt

Polatlı Kaymakamı  MAHMUT NEDİM TUNÇER, konuk heyet üyeleri onuruna Polatlı TB  ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğine ilçenin üst düzey yönetiicleri ile birlikte katılarak, konuklarla yakından ilgilendi.

Polatlı Kaymakamı'nın 19. TKG heyetinin Polatlı'ya yapacağı  ziyarete davet edilmesi konusunda Polatlı Kaymakamlığı web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.